1 decembrie 2021
Lucrări de modernizare şi de intervenţie. Lista adreselor în deconectare din sect.           Termoelectrica anunță finalizarea mai multor proiecte de modernizare           Consumatorii își pot regla individual consumul de energie termică           Peste 90% din fondul locativ, conectat la încălzire           20 de participanți ai Tombolei „Termoelectrica dăruiește căldură” vor beneficia gratuit de servicii de termoficare în luna decembrie           Termoelectrica a implementat Sistemul de Management Integrat           Beneficiile serviciului online CONTUL MEU pentru consumatorii finali și gestionarii fondului locativ           Metode alternative de plată a facturii și de transmitere a indicilor contorului de la distanță           VIDEO.Termoelectrica - tehnologii de termoficare prietenoase mediului și consumatorilor!           Sistemul centralizat de termoficare – soluția sigură de încălzire pentru fiecare casă          

Publicat: 13.07.2021

1.013 👁 Views.

retele termice Isanos

Peste 1000 metri de conducte termice din sect. Râșcani, în proces de modernizare

image_pdfimage_print

Termoelectrica continuă programul de modernizare a rețelelor termice din întreg mun. Chișinău.

Lucrări de montare a peste 1000 metri de conducte termice preizolate, DN 100 și 250 mm, au loc în sect. Râșcani, pe străzile Magda Isanos și Vasile Badiu.

Obiectivul principal al investiției: creșterea eficienței energetice a sistemului centralizat de transport și distribuție a energiei termice din mun. Chișinău.

Benefiiciile proiectului: furnizarea mai fiabilă a serviciilor de termoficare pentru cca 4000 locuitori din regiune, reducerea pierderilor, accesul la servicii publice de calitate.

Segmentele de rețele termice înlocuite au un termen de exploatare ce depășește 28 ani.

Lucrările vor fi finalizate în termen de 30 zile. Pe parcursul lunii august 2021, în sect. Râșcani vor fi reabilitate suplimentar alte tronsoane de conducte termice din străzile Kiev și Cucorilor, cu o lungime totală de 700 m.

 

 

5p9.ru