13 august 2020
Termoelectrica reabilitează un tronson de rețea termică primară. Este posibilă scăderea parametrilor agentului termic           CTȘ Hidrotehnica S.A. a obținut cca 20% economii la factura pentru încălzire           Veaceslav Eni s-a întâlnit cu Gary Davies, Însărcinat cu afaceri a.i. și Consul al Ambasadei Britanice           Investiții în îmbunătățirea serviciilor de termoficare pentru cca 60.000 consumatori din sect. Ciocana și Râșcani           Economii și independență față de furnizori obținute din reciclarea conductelor termice           Institutul de Energetică: Proiectele pe care le implementează Termoelectrica sunt în beneficiul consumatorului           Termoelectrica modernizează rețelele termice din com. Ciorescu. Impactul lucrărilor, resimțit de cca 25% dintre consumatori           Noi obiective de colaborare, discutate în cadrul unei ședințe comune dintre Termoelectrica și Moldovagaz           Termoelectrica continuă procesul de modernizare a rețelelor termice și îmbunătățirea serviciilor prestate           Apă caldă non-stop și confort termic pentru Complexul Educațional „Kiril și Metodii”          

Publicat: 01.06.2016

1.868 👁 Views.

13320725_1032328860135614_1986784674057878293_o

1 Iunie - Ziua Copilului

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.
image_pdfimage_print

Administraţia Termoelectrica S.A., împreună cu angajaţii întreprinderii, au sărbătorit astăzi Ziua Internaţională a Copilului, alături de micuţii din Asociaţia pentru Persoane cu Dizabilităţi de Intelect HUMANITAS.

Spre finalul spectacolului, copiii au primit mai multe cadouri, dulciuri , îngheţată, sucuri, jucării, un calculator performant, dotat cu tot echipamentul necesar şi un televizor. Toate darurile au fost donate de angajaţii întreprinderii. Termoelectrica S.A. va merge şi mâine să felicite alţi copii din alte două instituţii.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
5p9.ru