17 mai 2021
Lucrări de modernizare şi de intervenţie. Lista adreselor în deconectare din sect. Ciocana, Botanica și Buiucani           Termoelectrica a implementat Sistemul de Management Integrat           Beneficiile serviciului online CONTUL MEU pentru consumatorii finali și gestionarii fondului locativ           Consumatorii își pot regla individual consumul de energie termică           Metode alternative de plată a facturii și de transmitere a indicilor contorului de la distanță           VIDEO.Termoelectrica - tehnologii de termoficare prietenoase mediului și consumatorilor!           Sistemul centralizat de termoficare – soluția sigură de încălzire pentru fiecare casă          

Publicat: 26.04.2021

489 👁 Views.

IMG_2464

Intervenție de reabilitare a două tronsoane termice din sect. Botanica

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.
image_pdfimage_print

Peste 15 angajați din cadrul Serviciului Rețele Termice execută două intervenții de amploare în rețeaua de distribuție a energiei termice din sect. Botanica.

Încă de la primele ore ale dimineții au fost demarate operațiunile de descoperire a traseelor termice, localizarea defecțiunilor și demararea procesului de înlocuire a porțiunilor de conducte termice avariate.Prima lucrare are loc pe bd-ul Decebal intersecție cu str. Sarmizegetusa, acolo unde înlocuim un tronson de conducte termice cu o lungime de cca 5 metri și cu DN 500 mm.

Cea de-a doua intervenție se desfășoară pe str. Tudor Strișcă, acolo unde reabilităm un tronson termic cu DN 500 mm, pe o lungime la fel de cca 5 metri.

În legătură cu efectuarea acestor lucrări, până la ora 21.00, mai multe adrese din sect. Botanica și Centru (cartierul Telecentru) sunt deconectate de la agentul termic pentru prepararea apei calde. Lista adreselor o accesați aici – https://www.termoelectrica.md/ro_RO/intreruperi_programate/

Ne cerem scuze pentru disconfortul creat!

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
5p9.ru