IMG_8659

Sinteza lucrărilor din 03.07.2018


Modernizarea, reabilitarea și asigurarea fiabilității în regim non stop a Sistemului de Alimentare Centralizată cu Energie Termică din mun. Chișinău – sunt prioritățile Termoelectrica S.A.. Astăzi, echipele de intervenție ale companiei au inițiat două proiecte importante în străzile T. Vladimirescu și Grătiești, unde ne propunem să reabilităm rețeaua existentă de distribuție cu țevi noi de ultimă generație. Această modernizare va avea un impact considerabil în special pentru consumatori, dar și pentru asigurarea fiabilității sistemului.

Prin urmare, în mun. Chișinău colegii noștri astăzi lucrează intensiv în mai multe locații, cum ar fi:

Sect. Râșcani:

  1. Modernizăm tronsonul de rețea termică din str. T. Vladimirescu, cu diametrul de 800 mm, în perimetrul străzilor A. Doga și Florării. Lucrările sunt planificate în perioada 3 iulie – 20 iulie.
  2. Reabilităm rețeaua termică cu diametrul nominal de 250 mm. din str. Grătiești. Lucrările au fost planificate în perioada 3 iulie- 31 iulie.

Sect. Centru:

  1. Modernizăm tronsonul din str. Mălai. Lucrările vor fi finalizate sâmbătă, 7 iulie.
  2. Lichidăm scurgerile de apă caldă și agent termic din str. Columna, 57, 59, str. Tighina, 61, str. Gh. Asachi, 35. Lucrările vor fi finalizate până la sfârșitul zilei.

Sect. Buiucani:
În sectorul Buiucani depunem tot efortul pentru finalizarea lucrărilor de modernizare a celor peste 450 de metri de rețea termică din str. N. Costin, până la data de 7 iulie, care, după cum am anunțat anterior se aflau într-o stare de avariere avansată.


Sect. Ciocana:

1. Schimbăm tronsonul defectat din str. A. Russo, 57 și montăm compensatoarele axiale pe tronsonul  din str. P. Zadnipru, 7/4 – lucrări planificate până la ora 18:00.

 

Sect. Botanica:
1. Lichidăm  o scurgere de apă caldă din str. Dacia, 2, în așa mod încât până la sfârșitul zilei consumatorii  să fie reconectați la serviciul de alimentare cu apă caldă.

2.Până la ora 18:00 vom lucra și la lichidarea unei scurgeri depistate pe conducta termică din str. Burebista, 42.
IMG_8543

Sinteza lucrărilor din 02.07.2018


Zilnic, Termoelectrica S.A. efectuează un şir de lucrări de reabilitare și modernizare, focusate pe prevenirea situațiilor excepționale, îmbunătățirea eficienței sistemului centralizat de termoficare, precum și asigurarea eficienței energetice. În așa mod, astăzi, efectuăm următoarele lucrări:

  • Centru:

Modernizăm traseul termic din str. Malai. Aceste lucrări prevăd înlocuirea a 280 de metri de conductă termică veche cu țevi noi, moderne, preizolate și eficiente energetic.  Lucrările vor fi finalizate sâmbătă, 7 iulie, și vin ca o măsură de prevenire a situațiilor de avariere a porțiunii respective de conductă termică, care nu a fost reabilitată în ultimii 30 de ani.

Paralel, în sectorul Centru, str. Vl. Korolenko, 59/1, se lucrează intensiv pentru reabilitarea conductei defectate de apă caldă menajeră. Respectiv, după realizarea sarcinilor, consumatorii din adresa respectivă vor beneficia de apă caldă la o calitate mult mai înaltă.

În același timp, în acest sector sunt pe ultima sută de metri modernizarea rețelelor termice din strada Gh. Cașu, 32, consumatorii fiind reconectați la serviciile de termoficare.

Sect. Buiucani:

În sectorul Buiucani, muncim activ pentru finalizarea lucrărilor de modernizare a peste 450 de metri de conducte termice, din str. N. Costin. Acest traseu se afla într-o stare avariată avansată, defectând-se de 2-3 ori pe an, ceea ce provoca deconectări periodice a consumatorilor de la serviciile de termoficare. Prin urmare, în urma acestor lucrări, consumatorii noștri din str. N. Costin, Deleanu și Alba Iulia vor beneficia de servicii la o calitate mult mai înaltă, în regim non stop, tot anul împrejur.

Sect. Ciocana:

Echipa Termoelectrica a efectuat cu succes schimbarea conductelor de apă caldă menajeră din str. str. Podul Înalt, iar până la sfârșitul zilei vor depune tot efortul pentru finalizarea lucrărilor de schimbare a tronsonului defectat de apă caldă menajeră din str. A. Russo, 57, 63/4 și bd-ul Mircea cel Bătrân, 7.

Sect. Botanica:

În sectorul Botanica, au fost executate cu succes lucrările de lichidare a scurgerii pe traseul de apă caldă menajeră din str. Dacia, 2. Consumatorii vor fi reconectați la serviciul de alimentare cu apă caldă marți, 03 iulie, până la sfârșitul zilei.