21 noiembrie 2019
Modernizarea SACET-ului din Chișinău – cel mai de succes Proiect în toată Europa de est și Asia centrală           Istorii de succes. Căldură și confort în fiecare casă!           Angajații Termoelectrica, implicați activ în acțiunile dedicate înverzirii plaiului           Termoelectrica a premiat câștigătorii Tombolei organizată de Hramul orașului Chișinău           VIDEO. Termoelectrica - cu grijă și căldură pentru Dumneavoastră!           Sistemul centralizat de termoficare – soluția sigură de încălzire pentru fiecare casă           Termoelectrica: Încălzirea locuinței Dvs.- responsabilitatea noastră Video           Termoelectrica – pregătită să încălzească locuințele chișinăuienilor           Invitație briefing. Termoelectrica - pregătită să încălzească locuințele chișinăuienilor           TOMBOLA „Termoelectrica dăruiește căldură” revine: Oferim trei abonamente gratuite la încălzire          

Publicat: 01.12.2016

2.175 👁 Views.

img_6653

Termoelectrica S.A. a adus spiritul sărbătorilor de iarnă copiilor de la grădiniţa “Povestea” din or. Nisporeni

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.
image_pdfimage_print

În prima zi din decembrie, Termoelectrica S.A. a dat start sărbătorilor de iarnă la grădiniţa “Povestea” din or. Nisporeni.  Astfel, directorul general al companiei, Veaceslav Eni, însoțit de alți membri ai echipei, a ajuns la Nisporeni cu cadouri și surprize, pregătite cu grijă, pentru cei 260 de copilași, care frecventează instituția.

Totodată, administraţia Termoelectrica S.A. a oferit grădiniţei un cec în valoare de 1.000 de euro: “Prietenia dintre Termoelectrica S.A. şi grădiniţa ,,Povestea” a început acum un an, în cadrul concursului ,,Moldova Eco  Energetica -2015”, la care au participat ambele instituţii. Premiul câştigat de noi, în cadrul concursului, am decis să îl donăm acestei grădiniţei.  Ne bucurăm că astăzi, am reușit să aducem un motiv în plus de bucurie pe chipul acestor copilași. Reprezint o echipă de energeticieni, menirea cărora este să aducă lumină și căldură în casa oamenilor. Mă bucur că astăzi am adus-o în instituția dumneavoastră”, a menționat directorul general Termoelectrica S.A., Veaceslav Eni.

În semn de mulțumire, copiii, au recitat poezii, au cântat și au dansat. De cealaltă parte, administrația publică locală și cea a grădiniței au mulțumit echipei Termoelectrica S.A. pentru responsabilitatea socială de care dau dovadă, menționând că premiul va fi utilizat în procurarea jucăriilor pentru copilași.

Cecul în valoare de 1.000 de  euro, donat grădiniţei “Povestea”, constituie premiul obţinut de către Termoelectrica S.A.  în cadrul concursului ,,Moldova Eco  Energetica -2015”, pentru Cel mai bun Proiect de Eficienţă Energetică în sectorul energetic,  la care Întreprinderea Termoelectrica S.A. a obţinut locul I.  În cadrul aceluiaşi concurs, grădiniţa a fost nominalizată cu o diplomă de merit.

Termoelectrica S.A. este principalul producător de energie electrică în regim de cogenerare, producător și furnizor de energie termică, asigurând cu servicii de termoficare peste 7.000 de imobile, sau circa 70% din consumul total de energie termică al municipiului Chişinău şi suburbii, şi livrând în Sistemul Energetic Național circa 20% din consumul total al țării (fără Transnistria).

 

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
5p9.ru