3 iulie 2020
Termoelectrica a reabilitat, în timp record, un tronson de conducte termice din str. Vlaicu Pârcălab           Testimonial: Confort termic și siguranță pentru pacienții Institutului de Cardiologie           Tot mai mulți consumatori solicită consultații prin intermediul Centrului de Apel           Termoelectrica: De cinci ani, aducem lumina și căldura în casele Dumneavoastră!           Ministrul Sergiu Railean a participat la conferința aniversară dedicată celor 5 ani de activitate a Termoelectrica           Termoelectrica racordează oficiul Băncii Mondiale la sistemul centralizat de termoficare           Circa 100 000 de locuitori ai mun. Chișinău vor beneficia de servicii de termoficare mai fiabile           Soluțiile de termoficare centralizată, apreciate în cadrul Forumului „Urbanism și Dezvoltare durabilă”           Termoelectrica reabilitează un tronson de conducte termice din str. Albișoara. 800 blocuri locative – conectate la un tronson provizoriu           Termoelectrica premiază cei mai responsabili consumatori în cadrul campaniei „Achiți iarna, fii răsplătit vara”          

Publicat: 01.12.2016

2.758 👁 Views.

img_6653

Termoelectrica S.A. a adus spiritul sărbătorilor de iarnă copiilor de la grădiniţa “Povestea” din or. Nisporeni

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.
image_pdfimage_print

În prima zi din decembrie, Termoelectrica S.A. a dat start sărbătorilor de iarnă la grădiniţa “Povestea” din or. Nisporeni.  Astfel, directorul general al companiei, Veaceslav Eni, însoțit de alți membri ai echipei, a ajuns la Nisporeni cu cadouri și surprize, pregătite cu grijă, pentru cei 260 de copilași, care frecventează instituția.

Totodată, administraţia Termoelectrica S.A. a oferit grădiniţei un cec în valoare de 1.000 de euro: “Prietenia dintre Termoelectrica S.A. şi grădiniţa ,,Povestea” a început acum un an, în cadrul concursului ,,Moldova Eco  Energetica -2015”, la care au participat ambele instituţii. Premiul câştigat de noi, în cadrul concursului, am decis să îl donăm acestei grădiniţei.  Ne bucurăm că astăzi, am reușit să aducem un motiv în plus de bucurie pe chipul acestor copilași. Reprezint o echipă de energeticieni, menirea cărora este să aducă lumină și căldură în casa oamenilor. Mă bucur că astăzi am adus-o în instituția dumneavoastră”, a menționat directorul general Termoelectrica S.A., Veaceslav Eni.

În semn de mulțumire, copiii, au recitat poezii, au cântat și au dansat. De cealaltă parte, administrația publică locală și cea a grădiniței au mulțumit echipei Termoelectrica S.A. pentru responsabilitatea socială de care dau dovadă, menționând că premiul va fi utilizat în procurarea jucăriilor pentru copilași.

Cecul în valoare de 1.000 de  euro, donat grădiniţei “Povestea”, constituie premiul obţinut de către Termoelectrica S.A.  în cadrul concursului ,,Moldova Eco  Energetica -2015”, pentru Cel mai bun Proiect de Eficienţă Energetică în sectorul energetic,  la care Întreprinderea Termoelectrica S.A. a obţinut locul I.  În cadrul aceluiaşi concurs, grădiniţa a fost nominalizată cu o diplomă de merit.

Termoelectrica S.A. este principalul producător de energie electrică în regim de cogenerare, producător și furnizor de energie termică, asigurând cu servicii de termoficare peste 7.000 de imobile, sau circa 70% din consumul total de energie termică al municipiului Chişinău şi suburbii, şi livrând în Sistemul Energetic Național circa 20% din consumul total al țării (fără Transnistria).

 

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
5p9.ru