3 iulie 2020
Termoelectrica a reabilitat, în timp record, un tronson de conducte termice din str. Vlaicu Pârcălab           Testimonial: Confort termic și siguranță pentru pacienții Institutului de Cardiologie           Tot mai mulți consumatori solicită consultații prin intermediul Centrului de Apel           Termoelectrica: De cinci ani, aducem lumina și căldura în casele Dumneavoastră!           Ministrul Sergiu Railean a participat la conferința aniversară dedicată celor 5 ani de activitate a Termoelectrica           Termoelectrica racordează oficiul Băncii Mondiale la sistemul centralizat de termoficare           Circa 100 000 de locuitori ai mun. Chișinău vor beneficia de servicii de termoficare mai fiabile           Soluțiile de termoficare centralizată, apreciate în cadrul Forumului „Urbanism și Dezvoltare durabilă”           Termoelectrica reabilitează un tronson de conducte termice din str. Albișoara. 800 blocuri locative – conectate la un tronson provizoriu           Termoelectrica premiază cei mai responsabili consumatori în cadrul campaniei „Achiți iarna, fii răsplătit vara”          

Publicat: 24.06.2016

1.486 👁 Views.

IMG_9072

6 blocuri locative din capitală, premiate de Termoelectrica S.A.

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.
image_pdfimage_print

24.06.2016, Chişinău – După ce şi-au achitat integral facturile pentru agentul termic consumat, 6 blocuri locative au beneficiat astăzi gratuit de lucrările necesare pentru pregătirea sistemului ingineresc intrabloc către următorul sezon de încălzire. 

Este vorba de  blocurile locative din următoarele străzi:

–          str. Teodorovici, 11/1, gestionat de C.C.L. nr. 61;

–          str. Calea Ieşilor, 27/3, gestionat de A.C.C. nr. 55/44 COOP;

–          str. Mihai Sadoveanu, 8/3, gestionat de C.C.L. nr. 269;

–          str. Bucuriei, 16, gestionat de I.C.S. „RED UNION FENOSA” S.A.;

–          str. Ioan Vodă Viteazul, 7, gestionat de „CHIŞINĂU-GAZ” S.R.L.;

–          str. Valea Crucii, 2, gestionat de ASOCIAŢIA OBŞTEASCĂ PARTENERIATE PENTRU FIECARE COPIL;

IMG_9004

În blocurile respective, angajaţii Termoelectrica” S.A., împreună cu directorul general, Veaceslav Eni, au efectuat spălarea hidropneumatică şi încercarea la presiune a sistemului ingineresc de încălzire, care sunt nişte lucrări obligatorii, iar costul cărora se ridică la câteva mii de lei. Totodată, au fost preluate problele necesare pentru determinarea procentului de oxid de fier şi săruri din interiorul sistemului.

 „Promovarea modului exemplar de achitare a serviciilor şi aprecierea consumatorilor fără datorii va deveni o tradiţie pentru Termoelectrica S.A. Ne dorim să fim cât mai aproape de consumatorii noştri şi să îi motivăm. De această dată, am ajutat 6 blocuri locative să se pregătească pentru  următorul sezon de încălzire. Respectiv, aceste blocurile vor economisi mijloace financiare necesare pentru astfel de lucrări”, a menţionat directorul general Termoelectrica S.A.

IMG_9062

Administraţia „Termoelectrica” S.A. încurajează maniera exemplară de achitare integrală şi în termen a plăţilor pentru energia termică consumată, iar cu această ocazie Campania de răsPlătire a consumatorilor se prelungeşte până la 1 septembrie. Prin urmare, consumatorii care vor reuşi să îşi achite restanţele financiare faţă de întreprindere vor beneficia de aceleaşi lucrări.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
5p9.ru