15 iunie 2021
Lucrări de modernizare şi de intervenţie. Lista adreselor în deconectare din sect. Botanica, Buiucani și Ciocana           Termoelectrica reabilitează circa 10 km de conducte termice           Termoelectrica a implementat Sistemul de Management Integrat           Beneficiile serviciului online CONTUL MEU pentru consumatorii finali și gestionarii fondului locativ           Consumatorii își pot regla individual consumul de energie termică           Metode alternative de plată a facturii și de transmitere a indicilor contorului de la distanță           VIDEO.Termoelectrica - tehnologii de termoficare prietenoase mediului și consumatorilor!           Sistemul centralizat de termoficare – soluția sigură de încălzire pentru fiecare casă          

Publicat: 17.02.2016

56.056 👁 Views.

achizitii

Achiziţii lucrări/servicii

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.
image_pdfimage_print

”Termoelectrica” SA vă informează că în scopul asigurării preselecţiei obiective, a operatorilor economici la Concursul de Achiziţii a bunurilor, serviciilor şi lucrărilor pentru anul 2021, doritorii de a participa la concursul de achiziţii de tip restrâns, dialog competitiv, cererea ofertei de preţ, procedură negociată, vor fi supuşi obligatoriu procedurii de preselecţie şi sistemului de calificare a operatorilor economici. Informaţia integrală privind procedura de preselecţie, calificare a operatorilor economici o puteți găsi în rubrica „Preselecţie, calificare operatori economici” .

Pachetul de documente trebuie să fie prezentat, într-un plic sigilat, pe adresa “Termoelectrica” S.A., MD-2024, Republica Moldova, str. Tudor Vladimirescu 6, et. 2, Cancelaria, biroul 204, cu indicarea denumirii operatorului economic, sau prin e-mail : oferte.achizitii@termoelectrica.md.

Ordin cu privire la determinarea valorii de deviz a lucrărilor efectuate de către antreprenori.

 

Nr.

Denumirea lucrărilor și serviciilor

Termenii de primire a ofertelor

Informaţie detaliată

112/21S
  • Achiziționarea serviciilor de telefonie mobilă și servicii de transmisie date. (Caiet de Sarcini nr.208/21, CB), Aplicînd procedura de achiziţie: de tip deschis.
25.06.2021
105/21S-R1  
  • Elaborarea prospecțiunilor inginero-geodezice în construcții; Elaborarea ridicării topografice de execuție a proiectului, Caiet de sarcini Nr.203/21, PMI 2021 Cat. A-Distribuție; B-Distribuție Aplicând procedura de achiziţie:  de tip deschis
25.06.2021

 

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.

Leave a Reply

5p9.ru