7 decembrie 2021
Lucrări de modernizare şi de intervenţie. Lista adreselor în deconectare din sect.           Termoelectrica anunță finalizarea mai multor proiecte de modernizare           Consumatorii își pot regla individual consumul de energie termică           Peste 90% din fondul locativ, conectat la încălzire           20 de participanți ai Tombolei „Termoelectrica dăruiește căldură” vor beneficia gratuit de servicii de termoficare în luna decembrie           Termoelectrica a implementat Sistemul de Management Integrat           Beneficiile serviciului online CONTUL MEU pentru consumatorii finali și gestionarii fondului locativ           Metode alternative de plată a facturii și de transmitere a indicilor contorului de la distanță           VIDEO.Termoelectrica - tehnologii de termoficare prietenoase mediului și consumatorilor!           Sistemul centralizat de termoficare – soluția sigură de încălzire pentru fiecare casă          

Publicat: 29.10.2020

1.167 👁 Views.

500 obiecte conectate

Administratorii a peste 530 obiecte au solicitat conectarea la încălzire

image_pdfimage_print

Peste 530 de obiecte din mun. Chișinău racordate la sistemul centralizat de termoficare au fost conectate deja la încălzire.
Printre acestea se regăsesc: 137 grădinițe, 36 școli, 31 instituții medicale, 204 blocuri locative și 88 agenți economici.
Termoelectrica a demarat procedura de conectare la energia termică pentru încălzire, la solicitare, încă de la sfârșitul lunii septembrie.
„Suntem în dialog permanent cu consumatorii noștri, pentru a le oferi tot suportul necesar în procedura de conectare”, menționează Veaceslav Eni, directorul general al Termoelectrica.
Anterior și Primăria mun. Chișinău a informat despre faptul că locuitorii municipiului pot solicita conectarea locuințelor la sursa centralizată de încălzire, fără a aștepta o decizie oficială în acest sens.
De menționat că blocurile locative care dispun de permis de conectare pot beneficia oricând de căldură, la solicitarea gestionarilor fondului locativ. Procedura de conectare la căldură este foarte simplă și durează maxim 3 ore.
După conectarea blocurilor la încălzire, fiecare gestionar are posibilitatea să micșoreze debitele sau să sisteze agentul termic în dependență de confortul termic necesar din clădire, conform temperaturii aerului exterior și doleanțele locatarilor.

5p9.ru