23 noiembrie 2020
Lucrări de modernizare şi de intervenţie. Lista adreselor deconectate           Metode alternative de plată a facturii și de transmitere a indicilor contorului de la distanță           Sistemul centralizat de termoficare – soluția sigură de încălzire pentru fiecare casă          

Publicat: 29.10.2020

112 👁 Views.

500 obiecte conectate

Administratorii a peste 530 obiecte au solicitat conectarea la încălzire

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.
image_pdfimage_print

Peste 530 de obiecte din mun. Chișinău racordate la sistemul centralizat de termoficare au fost conectate deja la încălzire.
Printre acestea se regăsesc: 137 grădinițe, 36 școli, 31 instituții medicale, 204 blocuri locative și 88 agenți economici.
Termoelectrica a demarat procedura de conectare la energia termică pentru încălzire, la solicitare, încă de la sfârșitul lunii septembrie.
„Suntem în dialog permanent cu consumatorii noștri, pentru a le oferi tot suportul necesar în procedura de conectare”, menționează Veaceslav Eni, directorul general al Termoelectrica.
Anterior și Primăria mun. Chișinău a informat despre faptul că locuitorii municipiului pot solicita conectarea locuințelor la sursa centralizată de încălzire, fără a aștepta o decizie oficială în acest sens.
De menționat că blocurile locative care dispun de permis de conectare pot beneficia oricând de căldură, la solicitarea gestionarilor fondului locativ. Procedura de conectare la căldură este foarte simplă și durează maxim 3 ore.
După conectarea blocurilor la încălzire, fiecare gestionar are posibilitatea să micșoreze debitele sau să sisteze agentul termic în dependență de confortul termic necesar din clădire, conform temperaturii aerului exterior și doleanțele locatarilor.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
5p9.ru