25 ianuarie 2021
Lucrări de modernizare şi de intervenţie. Lista adreselor deconectate           Metode alternative de plată a facturii și de transmitere a indicilor contorului de la distanță           VIDEO.Termoelectrica - tehnologii de termoficare prietenoase mediului și consumatorilor!           Sistemul centralizat de termoficare – soluția sigură de încălzire pentru fiecare casă          

Publicat: 17.12.2020

902 👁 Views.

IMG_9492

Angajații Termoelectrica au donat sânge și plasmă convalescentă

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.
image_pdfimage_print

Angajații Termoelectrica s-au solidarizat cu pacienții în stare gravă care luptă cu Covid-19, donând sânge și plasmă convalescentă, ce conține anticorpi împotriva acestui virus.

Acțiunea fost organizată de către întreprindere în parteneriat cu Centrul Național de Transfuzie a Sângelui, la CET Sursa I, acolo unde a fost amenajat un punct de colectare.

În total,100 de angajați au donat sânge, dintre care, de la 14  a fost colectată plasmă convalescentă, care va fi utilizată în tratarea pacienților în stare gravă care luptă cu infecția Covid-19.

Săptămâna viitoare, pe 22 decembrie, va fi aniversată Ziua profesională a energeticianului. Cu această ocazie, ne-am propus împreună cu echipa să facem o faptă bună pentru societate, astfel, pe lângă lumina și căldura pe care o producem și o aducem în casele oamenilor, ne-am dorit să donăm sânge pentru a salva vieți”, a declarat Veacelsav Eni, directorul general al Termoelectrica.

Potrivit specialiștilor, o singură prelevare de plasmă ajută concomitent trei pacienţi bolnavi afectaţi de noul coronavirus.

Atât angajații întreprinderii cât și personalul medical au respectat cu strictețe măsurile de control şi de combatere a infecţiei Covid-19, pe toată durata acțiunii.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
5p9.ru