7 decembrie 2021
Lucrări de modernizare şi de intervenţie. Lista adreselor în deconectare din sect.           Termoelectrica anunță finalizarea mai multor proiecte de modernizare           Consumatorii își pot regla individual consumul de energie termică           Peste 90% din fondul locativ, conectat la încălzire           20 de participanți ai Tombolei „Termoelectrica dăruiește căldură” vor beneficia gratuit de servicii de termoficare în luna decembrie           Termoelectrica a implementat Sistemul de Management Integrat           Beneficiile serviciului online CONTUL MEU pentru consumatorii finali și gestionarii fondului locativ           Metode alternative de plată a facturii și de transmitere a indicilor contorului de la distanță           VIDEO.Termoelectrica - tehnologii de termoficare prietenoase mediului și consumatorilor!           Sistemul centralizat de termoficare – soluția sigură de încălzire pentru fiecare casă          

Publicat: 17.12.2020

1.587 👁 Views.

IMG_9492

Angajații Termoelectrica au donat sânge și plasmă convalescentă

image_pdfimage_print

Angajații Termoelectrica s-au solidarizat cu pacienții în stare gravă care luptă cu Covid-19, donând sânge și plasmă convalescentă, ce conține anticorpi împotriva acestui virus.

Acțiunea fost organizată de către întreprindere în parteneriat cu Centrul Național de Transfuzie a Sângelui, la CET Sursa I, acolo unde a fost amenajat un punct de colectare.

În total,100 de angajați au donat sânge, dintre care, de la 14  a fost colectată plasmă convalescentă, care va fi utilizată în tratarea pacienților în stare gravă care luptă cu infecția Covid-19.

Săptămâna viitoare, pe 22 decembrie, va fi aniversată Ziua profesională a energeticianului. Cu această ocazie, ne-am propus împreună cu echipa să facem o faptă bună pentru societate, astfel, pe lângă lumina și căldura pe care o producem și o aducem în casele oamenilor, ne-am dorit să donăm sânge pentru a salva vieți”, a declarat Veacelsav Eni, directorul general al Termoelectrica.

Potrivit specialiștilor, o singură prelevare de plasmă ajută concomitent trei pacienţi bolnavi afectaţi de noul coronavirus.

Atât angajații întreprinderii cât și personalul medical au respectat cu strictețe măsurile de control şi de combatere a infecţiei Covid-19, pe toată durata acțiunii.

5p9.ru