13 august 2020
Termoelectrica reabilitează un tronson de rețea termică primară. Este posibilă scăderea parametrilor agentului termic           CTȘ Hidrotehnica S.A. a obținut cca 20% economii la factura pentru încălzire           Veaceslav Eni s-a întâlnit cu Gary Davies, Însărcinat cu afaceri a.i. și Consul al Ambasadei Britanice           Investiții în îmbunătățirea serviciilor de termoficare pentru cca 60.000 consumatori din sect. Ciocana și Râșcani           Economii și independență față de furnizori obținute din reciclarea conductelor termice           Institutul de Energetică: Proiectele pe care le implementează Termoelectrica sunt în beneficiul consumatorului           Termoelectrica modernizează rețelele termice din com. Ciorescu. Impactul lucrărilor, resimțit de cca 25% dintre consumatori           Noi obiective de colaborare, discutate în cadrul unei ședințe comune dintre Termoelectrica și Moldovagaz           Termoelectrica continuă procesul de modernizare a rețelelor termice și îmbunătățirea serviciilor prestate           Apă caldă non-stop și confort termic pentru Complexul Educațional „Kiril și Metodii”          

Publicat: 18.04.2016

1.547 👁 Views.

IMG_51401

Angajaţii “Termoelectrica” S.A - premiaţi în cadrul Campionatului energeticienilor la tenis de masă

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.
image_pdfimage_print

Angajaţii “Termoelectrica” S.A. au participat, la 16 aprilie curent,  la cel de-al VII-lea Campionat al energeticienilor la tenis de masă. Echipa întreprinderii, formată din Natalia Frunze, Iurie Şciuchin, Fiodor Cebotari, Boris Mochin şi Anatolie Dimov s-a clasat pe locul 4, fiind premiată cu diplomă de onoare de către organizatorii campionatului.

Acest eveniment a devenit deja o bună tradiţie în promovarea unui mod sănătos de viaţă în rândul angajaţilor, fiind la fel şi o posibilitate excelentă de socializare a angajaţilor  din acelaşi domeniu de activitate profesională, schimbul de experienţă şi stabilirea relaţiilor de bună colegialitate.

Cel de-al VII-lea Campionat al energeticienilor la tenis de masă a fost organizat la Bălţi, sub egida Ministerului Economiei al Republicii Moldova, întrunind reprezentanţi din 10 întreprinderi din domeniul energetic.

“Un corp sănătos – într-o minte sănătoasă”.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
5p9.ru