19 iulie 2019
Lucrări complexe de modernizare la Sursa I           Proiectul de modernizare a Termoelectrica, susținut de Banca Mondială, este un succes care merită continuat           Termoelectrica – lucrări la 90 de metri înălțime, în premieră pentru Republica Moldova           Termoelectrica, premiată cu Medalia de Aur și Zeița Calității al treilea an consecutiv           Veaceslav Eni: Zero defecțiuni – obiectivul de dezvoltare al Termoelectrica           Veaceslav Eni: Toate blocurile fără datorii vor beneficia gratuit de lucrările de mentenanță a instalațiilor de termoficare           Termoelectrica S.A. și-a automatizat Serviciul „Call-Center”: mai multe operațiuni la un singur nr. de telefon          

Publicat: 26.04.2019

288 👁 Views.

IMG_4910

Angajații Termoelectrica S.A. s-au implicat activ în curățenia generală de primăvară

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.
image_pdfimage_print

Câteva sute de angajați ai Termoelectrica S.A. s-au mobilizat, vineri, 26 aprilie curent, pentru a strânge deșeurile și frunzele uscate din parcul Râșcani și Aleea Termoelectrica. În acest mod aceștia s-au alăturat Campaniei de salubrizare de primăvară, lansată de primăria mun. Chișinău, ce are drept scop curățarea spațiilor publice.

Cu dorința de a avea un oraș mai curat de Sărbătorile de Paște,  angajații întreprinderii au început acțiunile de salubrizare de la prima oră a dimineții,  adunând tone de frunze uscate și deșeuri.

Toți ne dorim să locuim într-un oraș curat, frumos amenajat și fără deșeuri aruncate la întâmplare.  Iar implicarea activă a colegilor noștri în astfel de acțiuni, demonstrează faptul că e necesar aportul valoros al fiecăruia dintre noi, pentru a atinge acest rezultat ”, precizează Veaceslav Eni, directorul general al Termoelectrica S.A..

În mai puțin de patru ore, au fost colectate cinci autobasculante cu frunze uscate și deșeuri. Termoelectrica participă anual activ la activități de salubrizare a Chișinăului, atât cu utilaje și unități de transport, cât și cu forță de muncă.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
5p9.ru