19 mai 2019
Planul investițional pentru anul 2019           Identificarea căilor de îmbunătățire a serviciilor de termoficare – o prioritate pentru Termoelectrica           Angajații Termoelectrica S.A. s-au implicat activ în curățenia generală de primăvară           Felicitarea directorului general cu ocazia Sărbătorilor de Paști           Moldenergy 2019: Termoelectrica prezintă soluții inteligente de termoficare centralizată           Termoelectrica racordează clădirea Gării în regim de urgență la sistemul centralizat de termoficare           Banca Mondială își reconfirmă sprijinul în dezvoltarea proiectelor energetice ale Termoelectrica           Termoelectrica S.A. și-a automatizat Serviciul „Call-Center”: mai multe operațiuni la un singur nr. de telefon          

Publicat: 26.04.2019

150 👁 Views.

IMG_4910

Angajații Termoelectrica S.A. s-au implicat activ în curățenia generală de primăvară

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.
image_pdfimage_print

Câteva sute de angajați ai Termoelectrica S.A. s-au mobilizat, vineri, 26 aprilie curent, pentru a strânge deșeurile și frunzele uscate din parcul Râșcani și Aleea Termoelectrica. În acest mod aceștia s-au alăturat Campaniei de salubrizare de primăvară, lansată de primăria mun. Chișinău, ce are drept scop curățarea spațiilor publice.

Cu dorința de a avea un oraș mai curat de Sărbătorile de Paște,  angajații întreprinderii au început acțiunile de salubrizare de la prima oră a dimineții,  adunând tone de frunze uscate și deșeuri.

Toți ne dorim să locuim într-un oraș curat, frumos amenajat și fără deșeuri aruncate la întâmplare.  Iar implicarea activă a colegilor noștri în astfel de acțiuni, demonstrează faptul că e necesar aportul valoros al fiecăruia dintre noi, pentru a atinge acest rezultat ”, precizează Veaceslav Eni, directorul general al Termoelectrica S.A..

În mai puțin de patru ore, au fost colectate cinci autobasculante cu frunze uscate și deșeuri. Termoelectrica participă anual activ la activități de salubrizare a Chișinăului, atât cu utilaje și unități de transport, cât și cu forță de muncă.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
5p9.ru