5 august 2020
Investiții în îmbunătățirea serviciilor de termoficare pentru cca 60.000 consumatori din sect. Ciocana și Râșcani           Economii și independență față de furnizori obținute din reciclarea conductelor termice           Institutul de Energetică: Proiectele pe care le implementează Termoelectrica sunt în beneficiul consumatorului           Termoelectrica modernizează rețelele termice din com. Ciorescu. Impactul lucrărilor, resimțit de cca 25% dintre consumatori           Noi obiective de colaborare, discutate în cadrul unei ședințe comune dintre Termoelectrica și Moldovagaz           Termoelectrica continuă procesul de modernizare a rețelelor termice și îmbunătățirea serviciilor prestate           Apă caldă non-stop și confort termic pentru Complexul Educațional „Kiril și Metodii”           Realizările înregistrate și direcțiile prioritare de activitate, discutate în cadrul ședinței Adunării Generale a Acționarilor           Termoelectrica își diversifică sursele de energie utilizate, prin producerea energiei termice din biomasă           Termoelectrica a reabilitat, în timp record, un tronson de conducte termice din str. Vlaicu Pârcălab          

Publicat: 26.04.2019

823 👁 Views.

IMG_4910

Angajații Termoelectrica S.A. s-au implicat activ în curățenia generală de primăvară

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.
image_pdfimage_print

Câteva sute de angajați ai Termoelectrica S.A. s-au mobilizat, vineri, 26 aprilie curent, pentru a strânge deșeurile și frunzele uscate din parcul Râșcani și Aleea Termoelectrica. În acest mod aceștia s-au alăturat Campaniei de salubrizare de primăvară, lansată de primăria mun. Chișinău, ce are drept scop curățarea spațiilor publice.

Cu dorința de a avea un oraș mai curat de Sărbătorile de Paște,  angajații întreprinderii au început acțiunile de salubrizare de la prima oră a dimineții,  adunând tone de frunze uscate și deșeuri.

Toți ne dorim să locuim într-un oraș curat, frumos amenajat și fără deșeuri aruncate la întâmplare.  Iar implicarea activă a colegilor noștri în astfel de acțiuni, demonstrează faptul că e necesar aportul valoros al fiecăruia dintre noi, pentru a atinge acest rezultat ”, precizează Veaceslav Eni, directorul general al Termoelectrica S.A..

În mai puțin de patru ore, au fost colectate cinci autobasculante cu frunze uscate și deșeuri. Termoelectrica participă anual activ la activități de salubrizare a Chișinăului, atât cu utilaje și unități de transport, cât și cu forță de muncă.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
5p9.ru