28 mai 2020
Tutorial: Creează-ți un CONT INFOBON           Termoelectrica și Infobon lansează serviciul online „CONTUL MEU”           Centrul Comercial Termoelectrica își reia activitatea într-un regim special           Președintele Republicii Moldova, Igor DODON, a întreprins o vizită la Termoelectrica S.A.           Termoelectrica continuă să investească în îmbunătățirea calității serviciilor oferite și eficientizarea operațională           Metode alternative de plată a facturii și de transmitere a indicilor contorului de la distanță           Precizări cu privire la schimbarea temporară a culorii apei râului Bâc           Echipa Termoelectrica donează peste 500.000 lei pentru combaterea COVID-19           134 de blocuri locative și 76 instituții medicale rămân conectate la încălzire           La solicitare, Termoelectrica continuă livrarea energiei termice pentru încălzire          

Publicat: 26.04.2019

701 👁 Views.

IMG_4910

Angajații Termoelectrica S.A. s-au implicat activ în curățenia generală de primăvară

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.
image_pdfimage_print

Câteva sute de angajați ai Termoelectrica S.A. s-au mobilizat, vineri, 26 aprilie curent, pentru a strânge deșeurile și frunzele uscate din parcul Râșcani și Aleea Termoelectrica. În acest mod aceștia s-au alăturat Campaniei de salubrizare de primăvară, lansată de primăria mun. Chișinău, ce are drept scop curățarea spațiilor publice.

Cu dorința de a avea un oraș mai curat de Sărbătorile de Paște,  angajații întreprinderii au început acțiunile de salubrizare de la prima oră a dimineții,  adunând tone de frunze uscate și deșeuri.

Toți ne dorim să locuim într-un oraș curat, frumos amenajat și fără deșeuri aruncate la întâmplare.  Iar implicarea activă a colegilor noștri în astfel de acțiuni, demonstrează faptul că e necesar aportul valoros al fiecăruia dintre noi, pentru a atinge acest rezultat ”, precizează Veaceslav Eni, directorul general al Termoelectrica S.A..

În mai puțin de patru ore, au fost colectate cinci autobasculante cu frunze uscate și deșeuri. Termoelectrica participă anual activ la activități de salubrizare a Chișinăului, atât cu utilaje și unități de transport, cât și cu forță de muncă.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
5p9.ru