29 octombrie 2020
Lucrări de modernizare şi de intervenţie. Lista adreselor deconectate din sectorul Ciocana           Semnarea acordului de colaborare dintre Termoelectrica și Institutul de Genetică, Fiziologie și Protecție a Plantelor           Termoelectrica a premiat cei 10 câștigători ai Tombolei organizată de Hramul or. Chișinău           Condiții mai bune de studii pentru cei peste 700 de elevii ai liceului teoretic „Waldorf”           Termoelectrica a demarat procedura de conectare la încălzire, la solicitare           Serviciul online „CONTUL MEU”, tot mai solicitat           Tutorial: Creează-ți un CONT INFOBON           Metode alternative de plată a facturii și de transmitere a indicilor contorului de la distanță           VIDEO.Termoelectrica - tehnologii de termoficare prietenoase mediului și consumatorilor!           Metode alternative de plată a facturii la încălzire           Termoelectrica S.A. îndeamnă administratorii de blocuri și locatarii să regleze agentul termic de la branșament          

Publicat: 03.10.2020

179 👁 Views.

IMG_8184

Angajații Termoelectrica s-au alăturat campaniei de salubrizare de toamnă

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.
image_pdfimage_print

Termoelectrica S.A. s-a alăturat campaniei de salubrizare de toamnă, lansată de primăria mun. Chișinău.

Angajații întreprinderii, echipați cu măști de protecție, mănuși, saci, și motivația de a trăi într-un mediu mai curat și îngrijit, au făcut curat, pe parcursul zilei de sâmbătă, 3 octombrie, pe terenurile aferente obiectelor întreprinderii din întreg mun. Chișinău, inclusiv Surselor de producere.

Ne pasă de modul în care arată orașul nostru, de aceea ne implicăm sistematic în acțiuni de curățenie. În așa mod dezvoltăm spiritul civic și responsabilitatea socială în cadrul echipei Termoelectrica”, precizează Veaceslav Eni, directorul general al Termoelectrica.

Frunzișul colectat a fost încărcat și transportat cu 5 autobasculate, care au efectuat în total 18 rute.

Termoelectrica participă activ în cadrul activităților de salubrizare de mai multe ori pe an, atât cu utilaje și unități de transport, cât și cu forță de muncă.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
5p9.ru