7 decembrie 2021
Lucrări de modernizare şi de intervenţie. Lista adreselor în deconectare din sect.           Termoelectrica anunță finalizarea mai multor proiecte de modernizare           Consumatorii își pot regla individual consumul de energie termică           Peste 90% din fondul locativ, conectat la încălzire           20 de participanți ai Tombolei „Termoelectrica dăruiește căldură” vor beneficia gratuit de servicii de termoficare în luna decembrie           Termoelectrica a implementat Sistemul de Management Integrat           Beneficiile serviciului online CONTUL MEU pentru consumatorii finali și gestionarii fondului locativ           Metode alternative de plată a facturii și de transmitere a indicilor contorului de la distanță           VIDEO.Termoelectrica - tehnologii de termoficare prietenoase mediului și consumatorilor!           Sistemul centralizat de termoficare – soluția sigură de încălzire pentru fiecare casă          

Publicat: 20.11.2021

476 👁 Views.

Reactie-Termoelectrica-

ANRE a ajustat prețul provizoriu la energia electrică produsă și tariful provizoriu pentru energia termică

image_pdfimage_print

 

În corespundere cu prevederile Dispoziției nr.5 din 19 noiembrie 2021 a Comisiei pentru Situații Excepționale a Republicii Moldova, Agenția Națională pentru Reglementare în Energetică (ANRE)  în cadrul ședinței publice din 20 noiembrie a.c. a aprobat pentru Termoelectrica SA tariful provizoriu pentru energia termică livrată consumatorilor, ce constituie 1772 lei/Gcal (fără TVA) și prețul provozoriu pentru energia electrică produsă în mărime de 237 bani/kWh (fără TVA), cu punerea în aplicare de la 1 noiembrie 2021.

Concomitent clarificăm, că  toți consumatorii SACET la livrarea energiei termice vor beneficia de mecanismul de compensare aprobat de Guvern, ce prevede compensarea diferenței dintre tarifele la energia termică în mărime de 67% pentru prima gigacalorie.

 

5p9.ru