30 iulie 2021
Lucrări de modernizare şi de intervenţie. Lista adreselor în deconectare din sectoarele Botanica, Buiucani și Râșcani           Termoelectrica reabilitează circa 10 km de conducte termice           Termoelectrica a implementat Sistemul de Management Integrat           Beneficiile serviciului online CONTUL MEU pentru consumatorii finali și gestionarii fondului locativ           Consumatorii își pot regla individual consumul de energie termică           Metode alternative de plată a facturii și de transmitere a indicilor contorului de la distanță           VIDEO.Termoelectrica - tehnologii de termoficare prietenoase mediului și consumatorilor!           Sistemul centralizat de termoficare – soluția sigură de încălzire pentru fiecare casă          

Publicat: 20.07.2021

611 👁 Views.

Bd-ul Decebal2

Au fost finalizate lucrările de modernizare a rețelelor termice în 6 locații

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.
image_pdfimage_print

Echipa Termoelectrica a finalizat cu succes o parte din lucrările de modernizare a mai multor tronsoane de conducte termice, planificate pentru această vară.

Până acum au fost montate cca 3000 metri de conducte termice, cu diametrul nominal cuprins între 70 și 800 mm, și finalizate lucrările de asfaltare pe o suprafață de cca 1300 m2 pe următoarele străzi: bd-ul Decebal, str. Ion Vasilenco, str. București, str. M. Viteazul, str. Calea Ieșilor (2 tronsoane). 

Momentan se lucrează pe alte 10 tronsoane din toate sectoarele capitalei.

Modernizarea infrastructurii termoenergetice înseamnă creșterea calității vieții tuturor locuitorilor capitalei. De aceea, vom  continua să completăm lista lucrărilor în desfășurare cu altele noi, pe care le vom duce la bun sfârșit până la începerea sezonului rece, astfel încât să fim gata să prestăm servicii de termoficare îmbunătățite către consumatori”, precizează Veaceslav ENI, directorul general Termoelectrica.

Conform Planului de Investiții pentru anul 2021, Termoelectrica va moderniza cca 13000 metri de conducte termice.

 

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
5p9.ru