1 decembrie 2021
Lucrări de modernizare şi de intervenţie. Lista adreselor în deconectare din sect.           Termoelectrica anunță finalizarea mai multor proiecte de modernizare           Consumatorii își pot regla individual consumul de energie termică           Peste 90% din fondul locativ, conectat la încălzire           20 de participanți ai Tombolei „Termoelectrica dăruiește căldură” vor beneficia gratuit de servicii de termoficare în luna decembrie           Termoelectrica a implementat Sistemul de Management Integrat           Beneficiile serviciului online CONTUL MEU pentru consumatorii finali și gestionarii fondului locativ           Metode alternative de plată a facturii și de transmitere a indicilor contorului de la distanță           VIDEO.Termoelectrica - tehnologii de termoficare prietenoase mediului și consumatorilor!           Sistemul centralizat de termoficare – soluția sigură de încălzire pentru fiecare casă          

Publicat: 03.02.2021

1.065 👁 Views.

Безымянный-3

Au obținut economii la factura pentru încălzire de peste 50%

image_pdfimage_print

Locatarii blocului din str. Calea Ieșilor, 13 au obținut economii de peste 50% la factura pentru încălzire, după ce au renunțat la sistemul vechi de termoficare în favoarea celui nou – cunoscut ca și Încălzire Centralizată Autonomă. Este și cazul doamnei  Ioana Rotaru, care  locuiește într-un apartament de 37,4 metri pătrați. Dumneaei spune că, datorită noului sistem de termoficare beneficiază de numeroase avantaje.

„Sunt foarte mulțumită. Dacă e cald, am închis un pic robinetul și gata. Cât folosim atât plătim. Plătesc foarte puțin.  Căldura și apa caldă pentru luna decembrie – 552 lei. Înainte achitam 1300-1200 lei pentru un așa apartament”, declară Ioana Rotaru, locatară.

Pe lângă serviciile de înaltă calitate obținute, consumatorii se bucură de mai multă siguranță în utilizare, fără riscuri de contaminare cu substanțe nocive, sau pericol de explozie a instalației.

„Apa caldă care se produce la Termoelectrica nu impurifică atât de mult aerul, cum dacă noi, am fi avut în casă 159 de cazane, fiecare cazan elimină în aer dioxid de carbon. De interzis de a se instala cazane cu încălzire proprie. Fiindcă aceste cazane elimină dioxid de carbon în atmosferă”, a adăugat Ioana Rotaru, locatară.

Totodată, doamna Rotaru e mulțumită de faptul că beneficiază de apă caldă non-stop, la costuri avantajoase.

„Eu, personal, nu am simțit niciodată, nici vara trecută, nici cealaltă, că nu a fost apă caldă. Ei au schimbat țevile, iar problema că nu e apă caldă pe o săptămână, două, cum era cândva, pe vremea sovietică,  nu există acum”, a conchis Ioana Rotaru, locatară.

Calea Ieșilor, 13 unul dintre cele 15 blocuri locative care în perioada anilor 2016-2017 au beneficiat de lucrări de modernizare, ce presupun instalarea distribuției pe orizontală, contorizare individuală și Punct Termic Individual, în cadrul Proiectului Îmbunătățirea Eficienței SACET.

5p9.ru