19 iulie 2019
Lucrări complexe de modernizare la Sursa I           Proiectul de modernizare a Termoelectrica, susținut de Banca Mondială, este un succes care merită continuat           Termoelectrica – lucrări la 90 de metri înălțime, în premieră pentru Republica Moldova           Termoelectrica, premiată cu Medalia de Aur și Zeița Calității al treilea an consecutiv           Veaceslav Eni: Zero defecțiuni – obiectivul de dezvoltare al Termoelectrica           Veaceslav Eni: Toate blocurile fără datorii vor beneficia gratuit de lucrările de mentenanță a instalațiilor de termoficare           Termoelectrica S.A. și-a automatizat Serviciul „Call-Center”: mai multe operațiuni la un singur nr. de telefon          

Publicat: 22.03.2019

538 👁 Views.

IMG_4055

Banca Mondială efectuează o vizită de lucru la Termoelectrica

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.
image_pdfimage_print

       O delegație formată din experți ai Băncii Mondiale se află într-o vizită de lucru la Termoelectrica S.A., unde participă la mai multe ședințe și ateliere de lucru cu administrația întreprinderii. Scopul vizitei este de a prezenta și analiza rezultatele preliminare ale Studiului privind optimizarea Sistemului de Alimentare Centralizată cu Energie Termică (SACET).

Administrația întreprinderii Termoelectrica S.A. a accentuat importanța unor astfel de ședințe de lucru, care ajută nu doar la înțelegerea problemelor specifice din sistemul termoenergetic, dar și la identificarea unor soluții optime, pe ambele părți.

     ”Toate investițiile întreprinderii Termoelectrica sunt focusate spre modernizarea infrastructurii de producere a energiei electrice și termice, cât și furnizarea energiei termice. Însă, pentru a ne dezvolta cu pași mai rapizi, suportul partenerilor externi este indispensabil” a precizat directorul general al Termoelectrica S.A., Veaceslav Eni.

       Studiul privind optimizarea capacităților de generare a energiei în complex cu structura SACET-ului, elaborat cu suportul Băncii Mondiale, presupune identificarea  oportunităților și investițiilor necesare  pe termen scurt, mediu și lung pentru dezvoltarea complexului termoenergetic al mun. Chișinău.

    Totodată, agenda de lucru a membrilor Misiunii Băncii Mondiale prevede examinarea și evaluarea progreselor înregistrate de Termoelectrica S.A. în cadrul Proiectului Îmbunătățirea Eficienței SACET, care este implementat cu succes înainte de termenii stabiliți.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
5p9.ru