13 august 2020
Termoelectrica reabilitează un tronson de rețea termică primară. Este posibilă scăderea parametrilor agentului termic           CTȘ Hidrotehnica S.A. a obținut cca 20% economii la factura pentru încălzire           Veaceslav Eni s-a întâlnit cu Gary Davies, Însărcinat cu afaceri a.i. și Consul al Ambasadei Britanice           Investiții în îmbunătățirea serviciilor de termoficare pentru cca 60.000 consumatori din sect. Ciocana și Râșcani           Economii și independență față de furnizori obținute din reciclarea conductelor termice           Institutul de Energetică: Proiectele pe care le implementează Termoelectrica sunt în beneficiul consumatorului           Termoelectrica modernizează rețelele termice din com. Ciorescu. Impactul lucrărilor, resimțit de cca 25% dintre consumatori           Noi obiective de colaborare, discutate în cadrul unei ședințe comune dintre Termoelectrica și Moldovagaz           Termoelectrica continuă procesul de modernizare a rețelelor termice și îmbunătățirea serviciilor prestate           Apă caldă non-stop și confort termic pentru Complexul Educațional „Kiril și Metodii”          

Publicat: 22.03.2019

1.432 👁 Views.

IMG_4055

Banca Mondială efectuează o vizită de lucru la Termoelectrica

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.
image_pdfimage_print

       O delegație formată din experți ai Băncii Mondiale se află într-o vizită de lucru la Termoelectrica S.A., unde participă la mai multe ședințe și ateliere de lucru cu administrația întreprinderii. Scopul vizitei este de a prezenta și analiza rezultatele preliminare ale Studiului privind optimizarea Sistemului de Alimentare Centralizată cu Energie Termică (SACET).

Administrația întreprinderii Termoelectrica S.A. a accentuat importanța unor astfel de ședințe de lucru, care ajută nu doar la înțelegerea problemelor specifice din sistemul termoenergetic, dar și la identificarea unor soluții optime, pe ambele părți.

     ”Toate investițiile întreprinderii Termoelectrica sunt focusate spre modernizarea infrastructurii de producere a energiei electrice și termice, cât și furnizarea energiei termice. Însă, pentru a ne dezvolta cu pași mai rapizi, suportul partenerilor externi este indispensabil” a precizat directorul general al Termoelectrica S.A., Veaceslav Eni.

       Studiul privind optimizarea capacităților de generare a energiei în complex cu structura SACET-ului, elaborat cu suportul Băncii Mondiale, presupune identificarea  oportunităților și investițiilor necesare  pe termen scurt, mediu și lung pentru dezvoltarea complexului termoenergetic al mun. Chișinău.

    Totodată, agenda de lucru a membrilor Misiunii Băncii Mondiale prevede examinarea și evaluarea progreselor înregistrate de Termoelectrica S.A. în cadrul Proiectului Îmbunătățirea Eficienței SACET, care este implementat cu succes înainte de termenii stabiliți.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
5p9.ru