10 decembrie 2019
Termoelectrica și Moldovagaz își vor dezvolta relațiile de colaborare           Modernizarea SACET-ului din Chișinău – cel mai de succes Proiect în toată Europa de est și Asia centrală           Istorii de succes. Căldură și confort în fiecare casă!           Angajații Termoelectrica, implicați activ în acțiunile dedicate înverzirii plaiului           Termoelectrica a premiat câștigătorii Tombolei organizată de Hramul orașului Chișinău           VIDEO. Termoelectrica - cu grijă și căldură pentru Dumneavoastră!           Sistemul centralizat de termoficare – soluția sigură de încălzire pentru fiecare casă           Termoelectrica: Încălzirea locuinței Dvs.- responsabilitatea noastră Video           Termoelectrica – pregătită să încălzească locuințele chișinăuienilor           Invitație briefing. Termoelectrica - pregătită să încălzească locuințele chișinăuienilor          

Publicat: 30.01.2019

811 👁 Views.

Termoelectrica

Banca Mondială își reconfirmă sprijinul în dezvoltarea proiectelor energetice ale Termoelectrica

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.
image_pdfimage_print

O delegație a Băncii Mondiale se află pe parcursul acestei săptămâni într-o vizită de lucru la Termoelectrica S.A.. Scopul vizitei este efectuarea unei analize ample asupra necesităților de dezvoltare și identificarea noilor oportunități de colaborare privind dezvoltarea sectorul termoenergetic al mun. Chișinău.

În cadrul unei ședințe de lucru comune, directorul întreprinderii Termoelectrica S.A., Veaceslav Eni, a vorbit despre proiectele prioritare ale întreprinderii ce țin de dezvoltarea Surselor de producție, dar și creșterea calității serviciilor de termoficare prestate locuitorilor mun. Chișinău.
”Toate eforturile companiei sunt îndreptate către consumator, pentru a-i oferi servicii cât mai calitative, iar identificarea unor noi colaborări și proiecte sprijinite de partenerii de dezvoltare externi ne ajută să ne atingem acest scop” a precizat Veaceslav Eni.

 La rândul lor, experții Băncii Mondiale au apreciat realizările întreprinderii din ultimii ani, inclusiv cele din cadrul Proiectului Îmbunătățirea Eficienței SACET, implementat cu succes înainte de termenul stabilit. Pe parcursul întregii săptămâni delegația Băncii Mondiale de comun cu specialiștii întreprinderii întreprind un șir de vizite în teren, ateliere și ședințe de lucru.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
5p9.ru