25 aprilie 2019
Moldenergy 2019: Termoelectrica prezintă soluții inteligente de termoficare centralizată           Experiența Termoelectrica, împărtășită în cadrul unei conferințe internaționale de la Moscova           Lucrări de reabilitare a conductei termice din bd-ul Grigore Vieru           Termoelectrica racordează clădirea Gării în regim de urgență la sistemul centralizat de termoficare           Banca Mondială își reconfirmă sprijinul în dezvoltarea proiectelor energetice ale Termoelectrica           Termoelectrica S.A. și-a automatizat Serviciul „Call-Center”: mai multe operațiuni la un singur nr. de telefon          

Publicat: 30.01.2019

421 👁 Views.

Termoelectrica

Banca Mondială își reconfirmă sprijinul în dezvoltarea proiectelor energetice ale Termoelectrica

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.
image_pdfimage_print

O delegație a Băncii Mondiale se află pe parcursul acestei săptămâni într-o vizită de lucru la Termoelectrica S.A.. Scopul vizitei este efectuarea unei analize ample asupra necesităților de dezvoltare și identificarea noilor oportunități de colaborare privind dezvoltarea sectorul termoenergetic al mun. Chișinău.
În cadrul unei ședințe de lucru comune, directorul întreprinderii Termoelectrica S.A., Veaceslav Eni, a vorbit despre proiectele prioritare ale întreprinderii ce țin de dezvoltarea Surselor de producție, dar și creșterea calității serviciilor de termoficare prestate locuitorilor mun. Chișinău.
”Toate eforturile companiei sunt îndreptate către consumator, pentru a-i oferi servicii cât mai calitative, iar identificarea unor noi colaborări și proiecte sprijinite de partenerii de dezvoltare externi ne ajută să ne atingem acest scop” a precizat Veaceslav Eni.

 La rândul lor, experții Băncii Mondiale au apreciat realizările întreprinderii din ultimii ani, inclusiv cele din cadrul Proiectului Îmbunătățirea Eficienței SACET, implementat cu succes înainte de termenul stabilit. Pe parcursul întregii săptămâni delegația Băncii Mondiale de comun cu specialiștii întreprinderii întreprind un șir de vizite în teren, ateliere și ședințe de lucru.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
5p9.ru