20 iunie 2019
Termoelectrica – lucrări la 90 de metri înălțime, în premieră pentru Republica Moldova           Termoelectrica va elimina un punct vulnerabil în infrastructura din sect. Buiucani           Modernizăm rețele termice fără să deconectăm alimentarea cu apă caldă           7 școli, 6 grădinițe, 5 instituții medicale și peste 100 de blocuri de locuit din sect. Centru sunt în obiectivul deciziei investiționale a Termoelectrica           O grădiniță de copii și două blocuri sunt beneficiarii unei acțiuni de modernizare demarată de Termoelectrica în sect. Râșcani           La mulți ani, dragi copii!           Termoelectrica, premiată cu Medalia de Aur și Zeița Calității al treilea an consecutiv           Veaceslav Eni: Zero defecțiuni – obiectivul de dezvoltare al Termoelectrica           Servicii de termoficare mai calitative pentru locuitorii a 40 de blocuri din sect. Râșcani           Veaceslav Eni: Toate blocurile fără datorii vor beneficia gratuit de lucrările de mentenanță a instalațiilor de termoficare          

Publicat: 30.01.2019

536 👁 Views.

Termoelectrica

Banca Mondială își reconfirmă sprijinul în dezvoltarea proiectelor energetice ale Termoelectrica

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.
image_pdfimage_print

O delegație a Băncii Mondiale se află pe parcursul acestei săptămâni într-o vizită de lucru la Termoelectrica S.A.. Scopul vizitei este efectuarea unei analize ample asupra necesităților de dezvoltare și identificarea noilor oportunități de colaborare privind dezvoltarea sectorul termoenergetic al mun. Chișinău.
În cadrul unei ședințe de lucru comune, directorul întreprinderii Termoelectrica S.A., Veaceslav Eni, a vorbit despre proiectele prioritare ale întreprinderii ce țin de dezvoltarea Surselor de producție, dar și creșterea calității serviciilor de termoficare prestate locuitorilor mun. Chișinău.
”Toate eforturile companiei sunt îndreptate către consumator, pentru a-i oferi servicii cât mai calitative, iar identificarea unor noi colaborări și proiecte sprijinite de partenerii de dezvoltare externi ne ajută să ne atingem acest scop” a precizat Veaceslav Eni.

 La rândul lor, experții Băncii Mondiale au apreciat realizările întreprinderii din ultimii ani, inclusiv cele din cadrul Proiectului Îmbunătățirea Eficienței SACET, implementat cu succes înainte de termenul stabilit. Pe parcursul întregii săptămâni delegația Băncii Mondiale de comun cu specialiștii întreprinderii întreprind un șir de vizite în teren, ateliere și ședințe de lucru.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
5p9.ru