24 octombrie 2017
Pentru a fi mai aproape de consumatorii săi, Termoelectrica S.A. lansează un număr activ pentru serviciul “Viber”. Astfel, prin intermediul acestei aplicații consumatorii companiei sunt încurajați să expedieze, la numărul de telefon 069-444-144, informații (în format text, video sau foto) ce țin de avarii, scurgeri de agent termic, dar și alte probleme privind calitatea serviciilor          

Publicat: 06.10.2017

204 👁 Views.

tombola

Briefing de presă în care va fi anunțată desfășurarea tombolei „Termoelectrica DĂRUIEȘTE CĂLDURĂ”

image_pdfimage_print

Stimați reprezentanți ai mass-media,

Termoelectrica S.A. vă invită la un briefing de presă, în cadrul căruia va fi anunțată desfășurarea unei tombole speciale pentru toți locuitorii capitalei conectați la sistemul centralizat de termoficare: ”Termoelectrica DĂRUIEȘTE CĂLDURĂ”,cu prilejul sărbătorii ”Hramul Chișinăului”.

În cadrul evenimentului, directorul general al Termoelectrica S.A., Veaceslav Eni, va anunța detaliile concursului, dar și întreg programul activităților pe care le va desfășura Termoelectrica S.A. la standul său, care va fi instalat pe bulevardul Ștefan cel Mare și Sfânt.

Briefing-ul va avea loc azi, 6 octombrie, începând cu ora 13.00, sala de Ședințe de la etajul 4, sediul Termoelectrica S.A., din str. T. Vladimirescu, 6.