23 aprilie 2018
Campania de comunicare și informare ”ÎNCĂLZIREA CENTRALIZATĂ AUTONOMĂ”, desfășurată de Termoelectrica S.A., pe parcursul verii, în curțile blocurilor locative din capitală, a fost desemnată cea mai bună inițiativă de comunicare și sensibilizare în domeniul eficienței energetice și energiei regenerabile, în cadrul concursului Moldova Eco Energetică.          

Publicat: 06.10.2017

403 👁 Views.

tombola

Briefing de presă în care va fi anunțată desfășurarea tombolei „Termoelectrica DĂRUIEȘTE CĂLDURĂ”

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.
image_pdfimage_print

Stimați reprezentanți ai mass-media,

Termoelectrica S.A. vă invită la un briefing de presă, în cadrul căruia va fi anunțată desfășurarea unei tombole speciale pentru toți locuitorii capitalei conectați la sistemul centralizat de termoficare: ”Termoelectrica DĂRUIEȘTE CĂLDURĂ”,cu prilejul sărbătorii ”Hramul Chișinăului”.

În cadrul evenimentului, directorul general al Termoelectrica S.A., Veaceslav Eni, va anunța detaliile concursului, dar și întreg programul activităților pe care le va desfășura Termoelectrica S.A. la standul său, care va fi instalat pe bulevardul Ștefan cel Mare și Sfânt.

Briefing-ul va avea loc azi, 6 octombrie, începând cu ora 13.00, sala de Ședințe de la etajul 4, sediul Termoelectrica S.A., din str. T. Vladimirescu, 6.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.