7 decembrie 2021
Lucrări de modernizare şi de intervenţie. Lista adreselor în deconectare din sect.           Termoelectrica anunță finalizarea mai multor proiecte de modernizare           Consumatorii își pot regla individual consumul de energie termică           Peste 90% din fondul locativ, conectat la încălzire           20 de participanți ai Tombolei „Termoelectrica dăruiește căldură” vor beneficia gratuit de servicii de termoficare în luna decembrie           Termoelectrica a implementat Sistemul de Management Integrat           Beneficiile serviciului online CONTUL MEU pentru consumatorii finali și gestionarii fondului locativ           Metode alternative de plată a facturii și de transmitere a indicilor contorului de la distanță           VIDEO.Termoelectrica - tehnologii de termoficare prietenoase mediului și consumatorilor!           Sistemul centralizat de termoficare – soluția sigură de încălzire pentru fiecare casă          

Publicat: 12.10.2020

609 👁 Views.

121376536_653152205404224_3597034888556205345_n

Campionatul National de Armwrestling, cucerit de un angajat Termoelectrica

image_pdfimage_print

Colegul nostru Vladimir Bușev a devenit dublu campion la armwrestling, în cadrul Campionatului Național de Armwrestling al Republicii Moldova, ediția IV, desfășurat în perioada 9-11 octombrie.

Vladimir a obținut două medalii de locul I la categoria Masters (≥40 ani) și locul 5 la categoria Absolut.
„Eu sunt foarte mulțumit de rezultatul obținut. Mă bucur enorm că am avut posibilitatea să particip și să-mi verific potențialul de joc cu adversarii din aceeași categorie. Vreau să dedic această victorie companiei Termoelectrica, care mă susține să performez în acest sport. Mulțumesc administrației și colegilor pentru susținere”, menționează Vladimir.

Vladimir Bușev este electrogazosudor de profesie și practică armwrestling de peste 7 ani. În toată această perioadă, Vladimir a câștigat numeroase medalii în cadrul spartachiadelor sportive, dar și campionatelor naționale armwrestling.

5p9.ru