7 decembrie 2021
Lucrări de modernizare şi de intervenţie. Lista adreselor în deconectare din sect.           Termoelectrica anunță finalizarea mai multor proiecte de modernizare           Consumatorii își pot regla individual consumul de energie termică           Peste 90% din fondul locativ, conectat la încălzire           20 de participanți ai Tombolei „Termoelectrica dăruiește căldură” vor beneficia gratuit de servicii de termoficare în luna decembrie           Termoelectrica a implementat Sistemul de Management Integrat           Beneficiile serviciului online CONTUL MEU pentru consumatorii finali și gestionarii fondului locativ           Metode alternative de plată a facturii și de transmitere a indicilor contorului de la distanță           VIDEO.Termoelectrica - tehnologii de termoficare prietenoase mediului și consumatorilor!           Sistemul centralizat de termoficare – soluția sigură de încălzire pentru fiecare casă          

Publicat: 21.06.2021

651 👁 Views.

67468090_2340287999339687_4900935474354323456_n

„Cea mai mare satisfacție a mea este atunci când consumatorii pleacă mulțumiți și cu zâmbetul de buze”

image_pdfimage_print

Punem în centrul acțiunilor noastre consumatorul! Acesta este obiectivul care stă la baza activității celor cca 1800 de angajați din cadrul întreprinderii Termoelectrica.

O punte de legătură dintre companie și beneficiarii serviciilor prestate reprezintă colegii din cadrul Centrului Comercial de deservire și relații cu consumatorii.

Aici activează și Aliona Lupu, în calitate de jurisconsult. Misiunea ei este să ofere suport consumatorilor pe aspecte ce țin de contractare și facturare.

„Oamenii care pășesc pragul companiei noastre vin cu speranța de a-i ajuta, de a le oferi suport în rezolvarea problemelor cu care se confruntă, iar datoria noastră este să nu îi dezamăgim.”

Continuăm campania „În culisele energiei” împreună cu Aliona, pe care vă invităm să o cunoașteți în materialul video de mai jos.

5p9.ru