7 decembrie 2021
Lucrări de modernizare şi de intervenţie. Lista adreselor în deconectare din sect.           Termoelectrica anunță finalizarea mai multor proiecte de modernizare           Consumatorii își pot regla individual consumul de energie termică           Peste 90% din fondul locativ, conectat la încălzire           20 de participanți ai Tombolei „Termoelectrica dăruiește căldură” vor beneficia gratuit de servicii de termoficare în luna decembrie           Termoelectrica a implementat Sistemul de Management Integrat           Beneficiile serviciului online CONTUL MEU pentru consumatorii finali și gestionarii fondului locativ           Metode alternative de plată a facturii și de transmitere a indicilor contorului de la distanță           VIDEO.Termoelectrica - tehnologii de termoficare prietenoase mediului și consumatorilor!           Sistemul centralizat de termoficare – soluția sigură de încălzire pentru fiecare casă          

Publicat: 23.09.2020

1.012 👁 Views.

Termoelectrica

Cele mai bune soluții de termoficare pentru Clubul sportiv „Dinamo”

image_pdfimage_print

Din această toamnă, clubul sportiv „Dinamo” va beneficia de servicii îmbunătățite de furnizare a energiei termice pentru încălzire și apă caldă.
Lucrările de modernizare a sistemului ingineresc de termoficare prevăd montarea a două Puncte Termice Individuale (PTI) și construcția rețelelor termice noi – lucrări efectuate în întregime de Termoelectrica.
Noile echipamente vor asigura confortul termic și apă caldă pentru staff-ul clubului și sportivii care se antrenează în sala sportivă multifuncțională, precum și încălzirea și menținerea la o temperatură optimă a apei din bazin, imediat cum acesta va funcționa.
Datorită PTI-urilor, furnizarea energie termice va avea loc într-un mod automatizat, conform setărilor prestabilite, asigurând monitorizarea și controlul eficienței consumului.
Termoelectrica va asigura buna funcționare a utilajului instalat și calitatea serviciilor prestate, monitorizând funcționarea PTI-urilor de la distanță, non-stop, și deservindu-l operativ la necesitate.
“Tehnologiile moderne de termoficare aplicate de Termoelectrica se integrează perfect în soluțiile de eficiență energetică și pot fi aplicate pentru o gamă vastă de consumatori. Un exemplu în acest sens este și acest proiect social ce prevede îmbunătățirea infrastructurii de livrare a energiei termice pentru încălzire și apă caldă a clubului sportiv „Dinamo”. Ne-am implicat maxim posibil în executarea cu succes a lucrărilor, astfel încât sportivii să beneficieze de condiții cât mai bune în timpul antrenamentelor”, a reiterat directorul general Termoelectrica S.A., Veaceslav ENI.
Echipa Termoelectrica a finalizat lucrările respective cu un an mai devreme decât prevede contractul de parteneriat.
Modernizarea infrastructurii de încălzire și apă caldă a Clubului sportiv „Dinamo” este efectuată concomitent cu lucrările de modernizare și renovare a bazinului, ceea ce va contribui la crearea condițiilor optime de practicare a sportului și îmbunătățirea performanței sportivilor ale Republicii Moldova.

5p9.ru