7 decembrie 2021
Lucrări de modernizare şi de intervenţie. Lista adreselor în deconectare din sect.           Termoelectrica anunță finalizarea mai multor proiecte de modernizare           Consumatorii își pot regla individual consumul de energie termică           Peste 90% din fondul locativ, conectat la încălzire           20 de participanți ai Tombolei „Termoelectrica dăruiește căldură” vor beneficia gratuit de servicii de termoficare în luna decembrie           Termoelectrica a implementat Sistemul de Management Integrat           Beneficiile serviciului online CONTUL MEU pentru consumatorii finali și gestionarii fondului locativ           Metode alternative de plată a facturii și de transmitere a indicilor contorului de la distanță           VIDEO.Termoelectrica - tehnologii de termoficare prietenoase mediului și consumatorilor!           Sistemul centralizat de termoficare – soluția sigură de încălzire pentru fiecare casă          

Publicat: 30.09.2020

592 👁 Views.

IMG_6454

Centrul mobil de consultanță al ANRE și CNA a ajuns la Termoelectrica

image_pdfimage_print

Pe parcursul zilei de azi, 30 septembrie, în scuarul Termoelectrica, din str. T. Vladimirescu, 6, s-a desfășurat campania de informare a consumatorilor privind promovarea standardelor de integritate și anticorupție în sectoarele reglementate de Agenția Națională pentru Reglementare în Energetică (ANRE), lansată în parteneriat cu Centrul Național Anticorupție (CNA).

În cadrul acțiunii, o echipă de experți formată din reprezentanți ai ANRE și CNA, în frunte cu Violina Șpac, director ANRE, și Ion Pruteanu, șeful Direcției Educație Anticorupție la CNA, au oferit consultații consumatorilor pe aspecte ce țin de drepturile acestora și soluționarea unor eventuale neînțelegeri în raport cu furnizorul de energie termică.

Totodată, a fost organizat un seminar privind promovarea standardelor de integritate și anticorupție, la care a participat o parte din personalul întreprinderii.
„Termoelectrica și-a asumat angajamentul de a promova integritatea și a preveni corupția, încă de la fondare, prin implementare unui set de regulamente și mecanisme interne. Salutăm inițiativa CNA și ANRE de a face cât mai cunoscut cadrul de reglementare din acest domeniu în rândul companiilor energetice”, menționează Veaceslav Eni, directorul general al Termoelectrica.
Consultațiile oferite consumatorilor cât și seminarul pentru angajați au avut loc în condiții optime de siguranță, cu respectarea măsurilor de protecție și a tuturor restricțiilor impuse pe timp de pandemie.

5p9.ru