7 decembrie 2021
Lucrări de modernizare şi de intervenţie. Lista adreselor în deconectare din sect.           Termoelectrica anunță finalizarea mai multor proiecte de modernizare           Consumatorii își pot regla individual consumul de energie termică           Peste 90% din fondul locativ, conectat la încălzire           20 de participanți ai Tombolei „Termoelectrica dăruiește căldură” vor beneficia gratuit de servicii de termoficare în luna decembrie           Termoelectrica a implementat Sistemul de Management Integrat           Beneficiile serviciului online CONTUL MEU pentru consumatorii finali și gestionarii fondului locativ           Metode alternative de plată a facturii și de transmitere a indicilor contorului de la distanță           VIDEO.Termoelectrica - tehnologii de termoficare prietenoase mediului și consumatorilor!           Sistemul centralizat de termoficare – soluția sigură de încălzire pentru fiecare casă          

Publicat: 03.11.2020

1.120 👁 Views.

IMG_8656

Circa 50% dintre consumatori, conectați la încălzire

image_pdfimage_print

Termoelectrica a conectat la încălzire circa 2200 de obiecte din cele 4400 racordate la sistemul centralizat de termoficare, ceea ce constituie în jur de 50 % dintre consumatori.
Informația a fost prezentată de directorul general al Termoelectrica, Veaceslav Eni, în cadrul ședinței operative a serviciilor Primăriei Chișinău de azi dimineață.
„Termoelectrica conectează consumatori la solicitare. Probleme pe sistem nu sunt, activăm în regim normal”, a mai precizat directorul general Veaceslav Eni.
Astfel, conform solicitărilor gestionarilor fondului locativ și Dispoziției nr. 593-d din 29 octombrie 2020 „Cu privire la începerea sezonului de încălzire 2020-2021 în municipiul Chișinău”, emisă de primăria mun. Chișinău.Termoelectrica a conectat până acum la încălzire:
1661 blocuri locative;
141 grădinițe;
114 școli;
39 instituții medicale
11 instituții superioare de învățământ;
64 case particulare
116 agenți economici.

Pe parcursul ultimelor trei zile, echipa Termoelectrica s-a mobilizat, conectând în masă obiectele racordate la sistemul centralizat de termoficare, cu excepția adreselor unde gestionarii au solicitat prestarea serviciilor de termoficare începând cu această săptămână.
După conectarea clădirilor la încălzire, fiecare gestionar are posibilitatea să micșoreze debitele sau să sisteze agentul termic în dependență de confortul termic necesar din clădire, conform temperaturii aerului exterior și doleanțele locatarilor.
Locatarii blocurilor locative care beneficiază de Încălzire Centralizată Autonomă, datorită contractului tripartit, semnat direct cu furnizorul, și deținerea propriului contor de energie termică, pot porni oricând încălzirea, de sine stătător, în cazul unor temperaturi joase, și își pot regla consumul conform necesităților.

 

5p9.ru