17 februarie 2019
Termoelectrica racordează clădirea Gării în regim de urgență la sistemul centralizat de termoficare           Banca Mondială își reconfirmă sprijinul în dezvoltarea proiectelor energetice ale Termoelectrica           Termoelectrica S.A. și-a automatizat Serviciul „Call-Center”: mai multe operațiuni la un singur nr. de telefon

Publicat: 12.12.2015

1.531 👁 Views.

Directorul general al SA “Termoelectrica” a fost prezentat colectivului

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.
image_pdfimage_print

Noul director general al SA „Termoelectrica”, Veaceslav Eni, a fost prezentat astăzi colectivului întreprinderii de către viceministrul Economiei, responsabil de domeniul energetic, Valeriu Triboi, şi viceministrul Economiei, preşedintele Consiliului de Administraţie al SA „Termoelectrica”, Tudor Copaci.

Cu acest prilej, viceministrul Economiei Valeriu Triboi a vorbit despre experiența dlui Veaceslav Eni, exprimîndu-și convingerea că abilitățile sale manageriale vor permite consolidarea instituției și eficientizarea sistemului termoenergetic al mun. Chișinău. De asemenea, i-a dorit succese în funcția investită, iar rezultatele muncii să fie orientate în beneficiul consolidării SACET Chişinău.
    Totodată, viceministrul Tudor Copaci a menţionat că noul director general Veaceslav Eni dispune de experienţa şi calităţile necesare pentru implementarea reformelor în domeniu, reabilitarea financiară a întreprinderii şi sporirea atractivităţii sistemului de alimentare centralizată cu energie termică din municipiul Chişinău.
    Adresându-se colectivului, dl viceministru Valeriu Triboi i-a îndemnat să-şi consolideze capacităţile în vederea implementării reformelor de modernizare a SACET Chişinău, care vor contribui la sporirea calităţii serviciilor, creşterea sarcinii termice şi a competitivităţii tarifului.
    Directorul general al S.A. ,,Termoelectrica”, dl Veaceslav Eni, a asigurat formarea unor relații de colaborare cu colegii și instituțiile statale în vederea implementării proiectelor din domeniul termoenergetic. La fel, a mulţumit Ministerului Economiei pentru încrederea acordată şi a dat asigurări că va exercita managementul întreprinderii conform standardelor moderne, de înaltă eficienţă şi competitivitate, care să asigure prestarea serviciilor de calitate, conform exigenţelor consumatorilor.
    Menţionăm faptul că la 4 august 2015 comisia de concurs l-a desemnat pe dl Eni Veaceslav în calitate de Director general al SA „Termoelectrica”.
    Licențiat în drept și economie, Veaceslav Eni are o experienţă bogată în domeniul administraţiei publice locale, în perioada 2001 – 2007 fiind reprezentant legal al Consiliului Municipal Chişinău. Din 2007 activează în cadrul SA „Termocom”, deţinînd funcţiile de şef al Serviciului Juridic, Direcția de comercializare a Energiei Termice, ulterior Director comercial adjunct, şef al Serviciului Marketing, Vânzări şi Relaţii cu Clienţii. În anul 2012 a fost desemnat de către instanţă administrator al procedurii planului, iar ulterior – lichidator al SA „Termocom”.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.