19 ianuarie 2019
VIDEO. Termoelectrica a înlăturat cu succes avaria din bd-ul Dacia           Ministerul Economiei și Infrastructurii apreciază proiectele implementate de Termoelectrica           Ministrul Economiei și Infrastructurii, în vizită de lucru la Termoelectrica S.A.           Veaceslav Eni, la Forumul de afaceri al Parteneriatului estic: Vom prelua cele mai bune practici din domeniul eficienței energetice           VIDEO. Modernizăm SACET-ul. Cu fiecare an - mai performanți           Ziua Donatorului de sânge la Termoelectrica S.A.           VIDEO. Termoelectrica S.A. a oferit trei abonamente gratuite la încălzire. Cine sunt câștigătorii           Termoelectrica S.A. și-a automatizat Serviciul „Call-Center”: mai multe operațiuni la un singur nr. de telefon          

Publicat: 15.05.2018

1.053 👁 Views.

Termoelectrica amenajează o alee

CONCURS: Termoelectrica amenajează o alee din Chișinău

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.
image_pdfimage_print

Cu ocazia împlinirii a trei ani de la fondarea întreprinderii (la data de 16 iunie), Termoelectrica S.A. amenajează un spațiu public din mun. Chișinău, cu bănci, urne și minibiblioteci stradale, confecționate chiar de către angajații companiei, din țevi și alte materiale reciclate.

Pentru identificarea spațiului, Termoelectrica anunță concurs public, care se va desfășura în două etape:

I: Identificarea locațiilor

Pentru identificarea locațiilor, așteptăm propunerile dvs. prin intermediul tuturor canalelor de comunicare disponibile, în formă scrisă:

Recomandările  necesită a fi însoțite de fotografii cu locația propusă și 2-3 fraze în care să indicați adresa exactă și să argumentați necesitatea reamenajării zonei propuse.

Termen limită: 22 mai, ora 08.00

II: Supunerea la vot

Fie că este vorba despre o alee, parc, sau o zonă de agrement cu un număr de beneficiari mai mare, fiecare recomandare urmează să fie analizată de către o comisie formată din specialiștii Termoelectrica. Aceștia, la rândul lor, vor selectata cele mai reușite propuneri, care, mai apoi, vor fi supuse unui vot public pe pagina noastră de Facebook. Astfel, cu aportul vostru, împreună,  urmează să facem o faptă bună!

Termen limită: 25 mai, ora 08:00

Lucrările de amenajare urmează a fi efectuate de către angajații Termoelectrica, iar investițiile financiare vor fi suportate de către Termoelectrica, cu susținerea partenerilor companiei.

Detaliile cu privire la locația câștigătoare, precum și despre data inaugurării noii alei, urmează a fi anunțate pe parcurs.

Urmăriți-ne pe Facebook, pentru a fi la curent cu toate noutățile noastre, precum și pe celelalte pagini online:

Site – Termoelectrica.md  

Twitter – Termo_Electrica

Instagram –  Termoelectricasa.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
5p9.ru