17 august 2018
Sinteza lucrărilor din 16 august           Premieră pentru capitală: sistem back-to-back pentru livrarea energiei termice în sect. Buiucani           VIDEO. Lucrările din str Pietonală vor asigura cca 300 de blocuri locative cu apă caldă non stop           Modernizăm contoarele de energie termică în peste 230 de blocuri locative din capitală          

Publicat: 15.05.2018

584 👁 Views.

Termoelectrica amenajează o alee

CONCURS: Termoelectrica amenajează o alee din Chișinău

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.
image_pdfimage_print

Cu ocazia împlinirii a trei ani de la fondarea întreprinderii (la data de 16 iunie), Termoelectrica S.A. amenajează un spațiu public din mun. Chișinău, cu bănci, urne și minibiblioteci stradale, confecționate chiar de către angajații companiei, din țevi și alte materiale reciclate.

Pentru identificarea spațiului, Termoelectrica anunță concurs public, care se va desfășura în două etape:

I: Identificarea locațiilor

Pentru identificarea locațiilor, așteptăm propunerile dvs. prin intermediul tuturor canalelor de comunicare disponibile, în formă scrisă:

Recomandările  necesită a fi însoțite de fotografii cu locația propusă și 2-3 fraze în care să indicați adresa exactă și să argumentați necesitatea reamenajării zonei propuse.

Termen limită: 22 mai, ora 08.00

II: Supunerea la vot

Fie că este vorba despre o alee, parc, sau o zonă de agrement cu un număr de beneficiari mai mare, fiecare recomandare urmează să fie analizată de către o comisie formată din specialiștii Termoelectrica. Aceștia, la rândul lor, vor selectata cele mai reușite propuneri, care, mai apoi, vor fi supuse unui vot public pe pagina noastră de Facebook. Astfel, cu aportul vostru, împreună,  urmează să facem o faptă bună!

Termen limită: 25 mai, ora 08:00

Lucrările de amenajare urmează a fi efectuate de către angajații Termoelectrica, iar investițiile financiare vor fi suportate de către Termoelectrica, cu susținerea partenerilor companiei.

Detaliile cu privire la locația câștigătoare, precum și despre data inaugurării noii alei, urmează a fi anunțate pe parcurs.

Urmăriți-ne pe Facebook, pentru a fi la curent cu toate noutățile noastre, precum și pe celelalte pagini online:

Site – Termoelectrica.md  

Twitter – Termo_Electrica

Instagram –  Termoelectricasa.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
5p9.ru