22 mai 2018
Campania de comunicare și informare ”ÎNCĂLZIREA CENTRALIZATĂ AUTONOMĂ”, desfășurată de Termoelectrica S.A., pe parcursul verii, în curțile blocurilor locative din capitală, a fost desemnată cea mai bună inițiativă de comunicare și sensibilizare în domeniul eficienței energetice și energiei regenerabile, în cadrul concursului Moldova Eco Energetică.          

Publicat: 15.05.2018

349 👁 Views.

Termoelectrica amenajează o alee

CONCURS: Termoelectrica amenajează o alee din Chișinău

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.
image_pdfimage_print

Cu ocazia împlinirii a trei ani de la fondarea întreprinderii (la data de 16 iunie), Termoelectrica S.A. amenajează un spațiu public din mun. Chișinău, cu bănci, urne și minibiblioteci stradale, confecționate chiar de către angajații companiei, din țevi și alte materiale reciclate.

Pentru identificarea spațiului, Termoelectrica anunță concurs public, care se va desfășura în două etape:

I: Identificarea locațiilor

Pentru identificarea locațiilor, așteptăm propunerile dvs. prin intermediul tuturor canalelor de comunicare disponibile, în formă scrisă:

Recomandările  necesită a fi însoțite de fotografii cu locația propusă și 2-3 fraze în care să indicați adresa exactă și să argumentați necesitatea reamenajării zonei propuse.

Termen limită: 22 mai, ora 08.00

II: Supunerea la vot

Fie că este vorba despre o alee, parc, sau o zonă de agrement cu un număr de beneficiari mai mare, fiecare recomandare urmează să fie analizată de către o comisie formată din specialiștii Termoelectrica. Aceștia, la rândul lor, vor selectata cele mai reușite propuneri, care, mai apoi, vor fi supuse unui vot public pe pagina noastră de Facebook. Astfel, cu aportul vostru, împreună,  urmează să facem o faptă bună!

Termen limită: 25 mai, ora 08:00

Lucrările de amenajare urmează a fi efectuate de către angajații Termoelectrica, iar investițiile financiare vor fi suportate de către Termoelectrica, cu susținerea partenerilor companiei.

Detaliile cu privire la locația câștigătoare, precum și despre data inaugurării noii alei, urmează a fi anunțate pe parcurs.

Urmăriți-ne pe Facebook, pentru a fi la curent cu toate noutățile noastre, precum și pe celelalte pagini online:

Site – Termoelectrica.md  

Twitter – Termo_Electrica

Instagram –  Termoelectricasa.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.