29 octombrie 2020
Lucrări de modernizare şi de intervenţie. Lista adreselor deconectate din sectorul Ciocana           Semnarea acordului de colaborare dintre Termoelectrica și Institutul de Genetică, Fiziologie și Protecție a Plantelor           Termoelectrica a premiat cei 10 câștigători ai Tombolei organizată de Hramul or. Chișinău           Condiții mai bune de studii pentru cei peste 700 de elevii ai liceului teoretic „Waldorf”           Termoelectrica a demarat procedura de conectare la încălzire, la solicitare           Serviciul online „CONTUL MEU”, tot mai solicitat           Tutorial: Creează-ți un CONT INFOBON           Metode alternative de plată a facturii și de transmitere a indicilor contorului de la distanță           VIDEO.Termoelectrica - tehnologii de termoficare prietenoase mediului și consumatorilor!           Metode alternative de plată a facturii la încălzire           Termoelectrica S.A. îndeamnă administratorii de blocuri și locatarii să regleze agentul termic de la branșament          

Publicat: 09.10.2020

580 👁 Views.

Waldorf

Condiții mai bune de studii pentru cei peste 700 de elevii ai liceului teoretic „Waldorf”

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.
image_pdfimage_print

Până la sfârșitul acestui an, elevii liceului teoretic „Waldorf” vor avea partea de o sală de sport modernă și de 4 săli de curs noi.

Administrația instituției de învățământ planifică finalizarea lucrărilor de extindere a liceului, prin construcția unui nou bloc de studii, care, la fel ca și cel actual, urmează să fie racordat la sistemul centralizat de termoficare.

Termoelectrica a coordonat procesul de conectare, fapt ce a condus la semnarea unui parteneriat de colaborare, la inițiativa administrației liceului.

Atunci când vorbim despre pedagogia „Waldorf”, ducem cont de mai multe principii, cum ar fi o atitudine mai prietenoasă față de mediu. De acest principiu ducem cont și atunci când e necesar să instalăm careva sisteme, cum am fi și cel de încălzire. Am ales această soluție pentru că este mai prietenoasă mediului și e mai sigură în exploatare”, menționează Diana Postu-Blajinu, președinte al Fundației Inițiativa Pedagogică „Waldorf”.

Noua clădire va beneficia de un Punct Termic Individual (PTI), care va asigura un confort termic sporit în fiecare încăpere și apă caldă pentru dușurile sălii de sport.

PTI-ul, responsabil de consumul energiei termice într-un mod eficient și flexibil, va funcționa în mod automatizat, în funcție de setările prestabilite și temperatura exterioară a aerului.

Acest sistem de termoficare ne va oferi posibilitatea să creăm copiilor un confort agreabil și benefic, dar și să înregistrăm economii la bugetul instituției”, a conchis Olga Munteanu, director interimar al LT „Waldorf”.

Liceul teoretic „Waldorf” a fost înființat în anul 1992.

În cadrul instituției sunt înmatriculați peste 700 de elevi.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
5p9.ru