10 august 2020
Veaceslav Eni s-a întâlnit cu Gary Davies, Însărcinat cu afaceri a.i. și Consul al Ambasadei Britanice           Investiții în îmbunătățirea serviciilor de termoficare pentru cca 60.000 consumatori din sect. Ciocana și Râșcani           Economii și independență față de furnizori obținute din reciclarea conductelor termice           Institutul de Energetică: Proiectele pe care le implementează Termoelectrica sunt în beneficiul consumatorului           Termoelectrica modernizează rețelele termice din com. Ciorescu. Impactul lucrărilor, resimțit de cca 25% dintre consumatori           Noi obiective de colaborare, discutate în cadrul unei ședințe comune dintre Termoelectrica și Moldovagaz           Termoelectrica continuă procesul de modernizare a rețelelor termice și îmbunătățirea serviciilor prestate           Apă caldă non-stop și confort termic pentru Complexul Educațional „Kiril și Metodii”           Realizările înregistrate și direcțiile prioritare de activitate, discutate în cadrul ședinței Adunării Generale a Acționarilor           Termoelectrica își diversifică sursele de energie utilizate, prin producerea energiei termice din biomasă          

Publicat: 10.11.2016

2.098 👁 Views.

4

Conducerea Termoelectrica S.A. a desfășurat o lecţie deschisă la UTM

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.
image_pdfimage_print

Directorul general, Veaceslav Eni, şi directorul dezvoltare, Nicolae Glingean, au desfășurat joi, 10 noiembrie, o vizită de lucru la catedra Termotehnică și Management în Energetică a Universităţii Tehnice din Moldova. Astfel, administraţia Termoelectrica S.A. a purtat discuţii cu profesorii universitari, dar şi cu studenții – potențialii viitori specialiști ai întreprinderii.

Totodată, tinerii au avut posibilitatea să participe la un curs despre Sistemul de Alimentare Centralizată cu Energie Termică al mun. Chișinău şi modernizarea acestuia prin instalarea sistemului de distribuire pe orizontală și Punctelor Termice Individuale. La final, studenții au rămas impresionaţi de noua abordare a companiei, tendinţa de dezvoltare şi axarea obiectivelor spre confortul consumatorului final.

Evenimentul a fost organizat în conformitate cu Acordul semnat recent între Termoelectrica S.A. şi UTM, care are drept scop stabilirea unui dialog permanent între companie şi facultate. Potrivit Acordului semnat de către ambele părţi, specialiştii Termoelectrica S.A. îşi asumă efectuarea stagiului cadrelor didactice ale Universităţii în subdiviziunile întreprinderii, organizarea lecţiilor practice, prevăzute în programul universitar, prin plasarea studenţilor în situaţii reale de producţie, ceea ce le va conferi abilităţi practice de muncă, pregătirea nu doar teoretică, dar şi practică a acestora, precum şi pregătirea tinerilor absolvenţi pentru piaţa muncii şi oferirea locurilor de muncă încă de pe băncile facultăţii.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
5p9.ru