17 mai 2021
Lucrări de modernizare şi de intervenţie. Lista adreselor în deconectare din sect. Ciocana, Botanica și Buiucani           Termoelectrica a implementat Sistemul de Management Integrat           Beneficiile serviciului online CONTUL MEU pentru consumatorii finali și gestionarii fondului locativ           Consumatorii își pot regla individual consumul de energie termică           Metode alternative de plată a facturii și de transmitere a indicilor contorului de la distanță           VIDEO.Termoelectrica - tehnologii de termoficare prietenoase mediului și consumatorilor!           Sistemul centralizat de termoficare – soluția sigură de încălzire pentru fiecare casă          

Publicat: 10.11.2016

2.195 👁 Views.

4

Conducerea Termoelectrica S.A. a desfășurat o lecţie deschisă la UTM

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.
image_pdfimage_print

Directorul general, Veaceslav Eni, şi directorul dezvoltare, Nicolae Glingean, au desfășurat joi, 10 noiembrie, o vizită de lucru la catedra Termotehnică și Management în Energetică a Universităţii Tehnice din Moldova. Astfel, administraţia Termoelectrica S.A. a purtat discuţii cu profesorii universitari, dar şi cu studenții – potențialii viitori specialiști ai întreprinderii.

Totodată, tinerii au avut posibilitatea să participe la un curs despre Sistemul de Alimentare Centralizată cu Energie Termică al mun. Chișinău şi modernizarea acestuia prin instalarea sistemului de distribuire pe orizontală și Punctelor Termice Individuale. La final, studenții au rămas impresionaţi de noua abordare a companiei, tendinţa de dezvoltare şi axarea obiectivelor spre confortul consumatorului final.

Evenimentul a fost organizat în conformitate cu Acordul semnat recent între Termoelectrica S.A. şi UTM, care are drept scop stabilirea unui dialog permanent între companie şi facultate. Potrivit Acordului semnat de către ambele părţi, specialiştii Termoelectrica S.A. îşi asumă efectuarea stagiului cadrelor didactice ale Universităţii în subdiviziunile întreprinderii, organizarea lecţiilor practice, prevăzute în programul universitar, prin plasarea studenţilor în situaţii reale de producţie, ceea ce le va conferi abilităţi practice de muncă, pregătirea nu doar teoretică, dar şi practică a acestora, precum şi pregătirea tinerilor absolvenţi pentru piaţa muncii şi oferirea locurilor de muncă încă de pe băncile facultăţii.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
5p9.ru