21 octombrie 2021
Lucrări de modernizare şi de intervenţie. Lista adreselor în deconectare din sectorul Botanica           20 de participanți ai Tombolei „Termoelectrica dăruiește căldură” vor beneficia gratuit de servicii de termoficare în luna decembrie           Termoelectrica a implementat Sistemul de Management Integrat           Beneficiile serviciului online CONTUL MEU pentru consumatorii finali și gestionarii fondului locativ           Metode alternative de plată a facturii și de transmitere a indicilor contorului de la distanță           VIDEO.Termoelectrica - tehnologii de termoficare prietenoase mediului și consumatorilor!           Sistemul centralizat de termoficare – soluția sigură de încălzire pentru fiecare casă          

Publicat: 11.10.2021

1.061 👁 Views.

IMG_3891

Conectarea consumatorilor la încălzire

image_pdfimage_print

Termoelectrica informează că procedura de conectare la încălzire a consumatorilor este în plină desfășurare.

De calorifere fierbinți beneficiază momentan 106 obiecte racordate la sistemul centralizat de termoficare, administratorii cărora au solicitat conectarea:
Grădinițe – 25 conectate din 143;
Școli – 9 conectate din 162;
Instituții spitalicești – 10 conectate din 72;
Blocuri locative – 36 conectate din 2845;
Case particulare – 8 conectate din 313;
Agenți economici – 17 conectați din 795.

Termoelectrica conectează la încălzire toți consumatorii la solicitare, indiferent că vorbim de grădinițe, spitale, agenți economici sau blocuri locative.

Imediat după înregistrarea solicitării, specialiștii noștri verifică posibilitatea conectării imediate. În medie, procedura de conectare durează cca 3 ore.

Termoelectrica asigură cu energie termică pentru încălzire și apă caldă peste 4400 de imobile din mun. Chișinău.

See Less
5p9.ru