13 august 2020
Termoelectrica reabilitează un tronson de rețea termică primară. Este posibilă scăderea parametrilor agentului termic           CTȘ Hidrotehnica S.A. a obținut cca 20% economii la factura pentru încălzire           Veaceslav Eni s-a întâlnit cu Gary Davies, Însărcinat cu afaceri a.i. și Consul al Ambasadei Britanice           Investiții în îmbunătățirea serviciilor de termoficare pentru cca 60.000 consumatori din sect. Ciocana și Râșcani           Economii și independență față de furnizori obținute din reciclarea conductelor termice           Institutul de Energetică: Proiectele pe care le implementează Termoelectrica sunt în beneficiul consumatorului           Termoelectrica modernizează rețelele termice din com. Ciorescu. Impactul lucrărilor, resimțit de cca 25% dintre consumatori           Noi obiective de colaborare, discutate în cadrul unei ședințe comune dintre Termoelectrica și Moldovagaz           Termoelectrica continuă procesul de modernizare a rețelelor termice și îmbunătățirea serviciilor prestate           Apă caldă non-stop și confort termic pentru Complexul Educațional „Kiril și Metodii”          

Publicat: 10.12.2019

1.322 👁 Views.

Conferinta site 2019

CONFERINȚĂ ENERGETICĂ LA CHIȘINĂU – INVITAȚIE MASS-MEDIA

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.
image_pdfimage_print

Stimați colegi, reprezentanți ai mass-media,
 Vă invităm la Conferința internațională: “Importanța CET-urilor pentru securitatea energetică și eficiența încălzirii centralizate. Soluții și provocări”. Evenimentul va avea loc joi, 12 decembrie 2019, ora 10.00, Radisson Blu Leogrand Hotel, Sala LOFT.

 Evenimentul va întruni peste 100 de invitați, specialiști în domeniul energetic, reprezentanți ai administrației publice centrale și locale, operatori energetici, atât din Republica Moldova, cât și de peste hotare, precum și membri ai mediului academic și societății civile.

 Vă rugăm să confirmați participarea la eveniment la nr. tel: 022 – 839 – 504 sau la adresa de e-mail: info@termoelectrica.md.


AGENDA EVENIMENTULUI.


Vă așteptăm!

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
5p9.ru