1 decembrie 2021
Lucrări de modernizare şi de intervenţie. Lista adreselor în deconectare din sect.           Termoelectrica anunță finalizarea mai multor proiecte de modernizare           Consumatorii își pot regla individual consumul de energie termică           Peste 90% din fondul locativ, conectat la încălzire           20 de participanți ai Tombolei „Termoelectrica dăruiește căldură” vor beneficia gratuit de servicii de termoficare în luna decembrie           Termoelectrica a implementat Sistemul de Management Integrat           Beneficiile serviciului online CONTUL MEU pentru consumatorii finali și gestionarii fondului locativ           Metode alternative de plată a facturii și de transmitere a indicilor contorului de la distanță           VIDEO.Termoelectrica - tehnologii de termoficare prietenoase mediului și consumatorilor!           Sistemul centralizat de termoficare – soluția sigură de încălzire pentru fiecare casă          

Publicat: 19.02.2021

978 👁 Views.

sadoveanu

Confort termic ridicat la costuri mici, cu Încălzire Centralizată Autonomă

image_pdfimage_print

Conectare/deconectare individuală pentru fiecare apartament, reglarea temperaturii în funcție de necesitate, cheltuieli de două ori mai puține pentru încălzire și mai mult confort termic. Sunt avantajele obținute de locuitorii blocului locativ din str. Mihail Sadoveanu, 2/5, din sect. Ciocana al Capitalei, după ce au beneficiat de modernizarea sistemului de termoficare și au fost conectați la Încălzire Centralizată Autonomă.

„Dacă la noi sunt 16 etaje, cum noi suntem mai bătrâni, suportam când era mai frig. El trebuie sa se ducă în subsol și să închidă. Mie îmi plăcea că era pentru mine economie, dar pentru cei care au copii mici, invers, trebuie să dea căldură”, a menționat Efrosinia Doba, locatară.

Odată cu trecerea la Încălzire Centralizată Autonomă toate neînțelegerile dintre locatari, legate de sistemul de încălzire din bloc, au dispărut.

 „Vedeți, instalația este nouă, perfecta, modernă. Contoarele sunt instalate în coridor, iar fiecare persoană are acces, ca să-și închidă sau să își deschidă, de reglat își reglează din apartamente”, a declarat Ștefan Belostecinic, administratorul blocului.

„De când avem noul sistem autonom de încălzire achităm în jumătate. Dacă înainte ne venea 1000, 1100, 900 lei, acum ne vine 500 lei. Pentru luna decembrie ne-a venit 500 lei. Și cei care au câte trei camera, la fel, sunt foarte bucuroși. O cameră o închide, altă cameră, unde doarme, o deschide și se primește economie, și nici nu e frig în casă”, a conchis  Efrosinia Doba, locatară.

Toate cele 80 de apartamente din blocul locativ din str. Mihail Sadoveanu, 2/5 au trecut la Încălzire Centralizată Autonomă în anul 2018, în cadrul unui proiect pilot lansat de Termoelectrica.
În prezent, peste 50 de blocuri din capitală beneficiază de noul sistem de termoficare.

 

5p9.ru