23 aprilie 2018
Campania de comunicare și informare ”ÎNCĂLZIREA CENTRALIZATĂ AUTONOMĂ”, desfășurată de Termoelectrica S.A., pe parcursul verii, în curțile blocurilor locative din capitală, a fost desemnată cea mai bună inițiativă de comunicare și sensibilizare în domeniul eficienței energetice și energiei regenerabile, în cadrul concursului Moldova Eco Energetică.          

Publicat: 09.12.2017

1.444 👁 Views.

Termoelectrica logo mare3

Consumatorii din sect. Centru și Râșcani sunt reconectați la livrarea energiei termice

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.
image_pdfimage_print

După ore întregi de lucru la fața locului, în jurul orei 04.00, specialiștii Termoelectrica S.A au reușit finalizarea lucrărilor de reparare a conductei termice deteriorate. La această oră, consumatorii din. sectoarele Centru și Râșcani se reconectează la livrarea energiei termice pentru încălzire și apă caldă.

Termoelectrica S.A. își cere scuze pentru toate incomoditățile create și dă asigurări că au fost întreprinse toate măsurile necesare pentru ca impactul avariei pe conducta termică să fie minim posibil pentru consumatori. În desfășurarea lucrărilor au fost implicate 6 echipe de intervenție rapidă, formate din peste 20 de specialiști, care au lucrat non stop, timp de 40 de ore, până la finalizarea cu succes a lucrării.

 

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.