10 decembrie 2018
Veaceslav Eni, la Forumul de afaceri al Parteneriatului estic: Vom prelua cele mai bune practici din domeniul eficienței energetice           VIDEO. Modernizăm SACET-ul. Cu fiecare an - mai performanți           Ziua Donatorului de sânge la Termoelectrica S.A.           VIDEO. Termoelectrica S.A. a oferit trei abonamente gratuite la încălzire. Cine sunt câștigătorii           Termoelectrica S.A. și-a automatizat Serviciul „Call-Center”: mai multe operațiuni la un singur nr. de telefon          

Publicat: 17.11.2018

393 👁 Views.

200901

Consumatorii din sect. Râșcani sunt reconectați la livrarea energiei termice

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.
image_pdfimage_print

Termoelectrica S.A a finalizat cu succes lucrările de reparare a conductei termice deteriorate cu diametrul nominal de 800mm ce alimentează sect. Râșcani cu energie termică. La această oră, blocurile locative aflate în deconectare sunt reconectate la serviciile de alimentare cu energie termică.

În legătură cu aceasta, intervenim cu solicitarea către locatarii adreselor aflate în deconectare să fie prezenți la domiciliu pentru a asigura accesul reprezentanților Gestionarului Fondului Locativ, în cazul în care va apărea necesitatea de evacuare a aerului din sistemele interioare de distribuție.

Termoelectrica S.A. este la dispoziția tuturor consumatorilor, în caz de necesitate, la nr. de tel: 022 447447, 022 441138, iar numerele de tel. ale gestionarilor fondului locativ le găsiți: https://www.termoelectrica.md/ro_RO/contacte-mgfl/

Ne cerem scuze pentru toate incomoditățile create și oferim asigurări că au fost întreprinse toate măsurile necesare pentru ca impactul avariei pentru consumatori să fie minim posibil. În legătură cu aceasta, menționăm că peste 100 de blocuri locative au  fost reconectate pe o altă schemă hidraulică, prin intermediul unui sistem back-to-back, pentru a nu admite deconectări de la livrarea energiei termice pentru încălzirea locuințelor.

În desfășurarea lucrărilor au fost implicați cca 40 de angajați și 15 utilaje care au lucrat non stop până la finalizarea reparației conductelor.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
5p9.ru