7 decembrie 2021
Lucrări de modernizare şi de intervenţie. Lista adreselor în deconectare din sect.           Termoelectrica anunță finalizarea mai multor proiecte de modernizare           Consumatorii își pot regla individual consumul de energie termică           Peste 90% din fondul locativ, conectat la încălzire           20 de participanți ai Tombolei „Termoelectrica dăruiește căldură” vor beneficia gratuit de servicii de termoficare în luna decembrie           Termoelectrica a implementat Sistemul de Management Integrat           Beneficiile serviciului online CONTUL MEU pentru consumatorii finali și gestionarii fondului locativ           Metode alternative de plată a facturii și de transmitere a indicilor contorului de la distanță           VIDEO.Termoelectrica - tehnologii de termoficare prietenoase mediului și consumatorilor!           Sistemul centralizat de termoficare – soluția sigură de încălzire pentru fiecare casă          

Publicat: 12.11.2021

359 👁 Views.

IMG_3323

Consumatorii își pot regla individual consumul de energie termică

image_pdfimage_print

 

Termoelectrica informează că până azi, 12 noiembrie, 4076 de obiecte racordate la sistemul centralizat de termoficare au solicitat conectarea și beneficiază de încălzire:

Blocuri locative – 2826

Grădinițe – 143

Școli – 158

Instituții medicale – 66

Case particulare – 231

Instituții super. de învăț.- 82

Agenți economici – 570

De menționat că, Termoelectrica reglează centralizat temperatura optimă necesară a agentului termic livrat consumatorilor de la Sursele de producere, în dependență de aerul exterior, astfel încât să fie asigurat confortul termic tuturor beneficiarilor.

Totodată, clădirile racordate la sistemul centralizat de termoficare beneficiază de echipamente care permit consumatorilor prin intermediul Gestionarilor Fondului Locativ (GFL) și/sau persoanelor responsabile de contor să limiteze, majoreze sau să sisteze furnizarea agentului termic, în dependență de necesitățile locatarilor și temperaturile aerului exterior.

Se constată că,  în blocurile locative în care unii proprietari de apartamente au intervenit neautorizat la sistemul de încălzire, majorând suprafața corpurilor de încălzire, se dezechilibrează sistemul intern de încălzire, ceea ce duce la supraîncălzirea acestor apartamente. În acest caz recomandăm gestionarilor fondului locativ să intervină pentru restabilirea sistemului de încălzire conform proiectului inițial.

Nr. de contact ale GFL: https://www.termoelectrica.md/ro_RO/contacte-mgfl/

Centrul de apel al Termoelectrica– 1300 și 022 447 447.

Termoelectrica asigură cu energie termică 4431 de imobile, dintre care: 477 instituții bugetare, 795 agenți economici/alte instituții bugetare, 2846 de blocuri locative cu circa 210 mii de apartamente și 313 case particulare din mun. Chișinău.

5p9.ru