28 septembrie 2021
Lucrări de modernizare şi de intervenţie. Lista adreselor în deconectare din sectoarele Centru și Râșcani           Intervenția Termoelectrica din sect. Ciocana           Termoelectrica a implementat Sistemul de Management Integrat           Beneficiile serviciului online CONTUL MEU pentru consumatorii finali și gestionarii fondului locativ           Metode alternative de plată a facturii și de transmitere a indicilor contorului de la distanță           VIDEO.Termoelectrica - tehnologii de termoficare prietenoase mediului și consumatorilor!           Sistemul centralizat de termoficare – soluția sigură de încălzire pentru fiecare casă          

Publicat: 02.04.2021

1.580 👁 Views.

IMG_8647

Consumatorii își pot regla individual consumul de energie termică

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.
image_pdfimage_print

Conectarea/deconectarea și reglarea încălzirii în blocurile locative conectate la sistemul centralizat de termoficare  este efectuată  la solicitarea consumatorilor, de către gestionarul fondului locativ sau responsabilul de contor, desemnat de majoritatea locatarilor.

În cazul în care, pe parcursul zilei, temperaturile aerului exterior sunt ridicate, iar caloriferele sunt supraîncălzite, recomandăm consumatorilor să solicite intervenția gestionarului fondului locativ sau Termoelectrica, pentru ajustarea consumului de energie termică, utilizând următoarele canale:

Centrul de apel – 1300 și 022 447 447;

Pagina de Facebook a companiei – Termoelectrica S.A.;

Aplicația Viber: 069-444-144 (disponibil pentru text, imagini foto și video) pentru raportarea problemelor tehnice.

Alimentarea cu energie termică  în condiții de siguranță și conform necesităților consumatorilor este obiectivul principal al Termoelectrica, un rol important în realizarea acestuia revenind investițiilor derulate de companie, ce prevăd inclusiv instalarea Punctelor Termice Individuale (PTI) pentru toți consumatorii.

PTI-urile ajustează automatizat consumul de energie termică, conform setărilor prestabilite, în funcție de temperatura aerului exterior și necesitățile individuale ale consumatorilor, fără a fi necesară intervenția fizică a reprezentanților gestionarului fondului locativ sau Termoelectrica”, a declarat Veaceslav ENI, directorul general al Termoelectrica.

Termoelectrica asigură furnizarea calitativă a energiei termice până la branșamentul clădirii (punctul de conectare), iar sistemul  ingineresc de încălzire intrabloc este administrat de locatari, prin intermediul administratorul/gestionarului fondului locativ.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
5p9.ru