24 septembrie 2020
Termoelectrica racordează la încălzire centralizată un bloc chirurgical modern al Institutului Oncologic, prin sistemul de ventilare           Termoelectrica prelungește campania „ Achiți iarna, fii răsplătit vara”           Termoelectrica își premiază consumatorii în cadrul Tombolei anuale „Termoelectrica dăruiește căldură”!           Tombola „Termoelectrica dăruiește căldură” revine într-un format nou! Mai multe premii, mai multe șanse de câștig!           Invitație de presă. Conferinţă de lansare a Tombolei „Termoelectrica dăruiește căldură”, ediția a 4-a           Termoelectrica, exemplu de bune practici prezentat în cadrul proiectului European „Convenția Primarilor pentru Energie și Climă- Est”           La mulți ani, Republica Moldova! Video           Termoelectrica modernizează rețelele termice din str. Albișoara           Termoelectrica, premiată al patrulea an consecutiv la Gala Businessului Moldovenesc           Termoelectrica reabilitează un tronson de rețea termică primară. Este posibilă scăderea parametrilor agentului termic          

Publicat: 10.08.2020

289 👁 Views.

IMG_3297

CTȘ Hidrotehnica S.A. a obținut cca 20% economii la factura pentru încălzire

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.
image_pdfimage_print

Au parte de un grad sporit de eficiență energetică,  își reglează în mod automatizat temperatura din clădire și se bucură de economii de cca 20% la factura pentru energie termică consumată.

De aceste beneficii se bucură Centrul Tehnico-Științific Hidrotehnica S.A., care în vara anului 2017 a beneficiat de instalarea unui Punct Termic Individual (PTI) nou la branșamentul clădirii, modernizare ce  oferă multiple avantaje în utilizare.  

 „Suntem mulțumiți de noul Punct Termic Individual, performant, de ultima generație. Acesta ne oferă multe beneficii, una dintre ele este  reglarea automată a temperaturii conform indicilor de aer exterior, dar și angajații au un confort termic, ceea ce nu era acum trei ani.” a declarat Pavel Baidaus, director CTȘ „Hidrotehnica” S.A.

În cadrul instituției activează 160 de angajați.

Centrul Tehnico-Științific Hidrotehnica S.A. este specializat în fabricarea pompelor, motoarelor, turbinelor și sistemelor hidraulice. Întreprinderea a fost fondată în 1985, fiind unul dintre distribuitori de pompe electrice în țările CSI.

Până acum, Termoelectrica a instalat cca 900 de PTI-uri în 466 de blocuri locative și 186 instituții publice.  Noile instalații asigură un consum al căldurii eficient și flexibil în clădire, în funcție de necesitate. Datorită faptului că PTI-ul este dotat cu două schimbătoare de căldură (unul pentru încălzire și altul pentru apă caldă) acesta are capacitatea de a prepara apa caldă la branșamentul  și să fie livrată imediat, la temperatura setată.

Totodată, PTI-ul permite instalarea distribuției pe orizontală a agentului termic și contorizarea individuală pentru fiecare consumator.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
5p9.ru