5 august 2020
Investiții în îmbunătățirea serviciilor de termoficare pentru cca 60.000 consumatori din sect. Ciocana și Râșcani           Economii și independență față de furnizori obținute din reciclarea conductelor termice           Institutul de Energetică: Proiectele pe care le implementează Termoelectrica sunt în beneficiul consumatorului           Termoelectrica modernizează rețelele termice din com. Ciorescu. Impactul lucrărilor, resimțit de cca 25% dintre consumatori           Noi obiective de colaborare, discutate în cadrul unei ședințe comune dintre Termoelectrica și Moldovagaz           Termoelectrica continuă procesul de modernizare a rețelelor termice și îmbunătățirea serviciilor prestate           Apă caldă non-stop și confort termic pentru Complexul Educațional „Kiril și Metodii”           Realizările înregistrate și direcțiile prioritare de activitate, discutate în cadrul ședinței Adunării Generale a Acționarilor           Termoelectrica își diversifică sursele de energie utilizate, prin producerea energiei termice din biomasă           Termoelectrica a reabilitat, în timp record, un tronson de conducte termice din str. Vlaicu Pârcălab          

Publicat: 03.11.2016

1.770 👁 Views.

img_7371

Delegație oficială a Băncii Mondiale, în vizită la Staţia de Pompare nr.1

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.
image_pdfimage_print

O delegație oficială a Băncii Mondiale (BM), în frunte cu Cyril Muller, vice președinte BM pentru Europa și Asia Centrală, Alex Kremer, director de țară BM pentru Moldova și Sandu Ghidirim, consultant principal BM, însoțiți de viceministrul Economiei, Valeriu Triboi, directorul Unității Consolidate de Implementare a Proiectelor în Energetică (UCIPE), Aurelia Samson, directorul general Termoelectrica S.A., Veaceslav Eni, și alți reprezentanți ai echipelor au desfășurat o vizită de lucru la Stația de Pompare nr.1, construită de curând în cadrul Proiectului de Îmbunătăţire a Eficienţei SACET, finanțat de bancă.

În cadrul vizitei, cei prezenți au apreciat rezultatele lucrărilor de construcție a Stației de Pompare, care, într-un final, au contribuit considerabil la îmbunătățirea eficienței sistemului centralizat de termoficare, astfel încât peste 200.000 de consumatori beneficiază de servicii mult mai calitative.

În context, directorul general Termoelectrica S.A. a mulțumit pentru susținere, menționând importanța acțiunilor, care sunt și urmează a fi implementare în cadrul Proiectului pentru eficiența Sistemului de Aprovizionare Centralizată cu Energie Termică din mun. Chișinău.

Menţionăm că Stația de Pompare SP1 asigură cu energie termică o mare parte din locuitorii Chișinăului şi deja a adus economii enorme la consumul de energie electrică, datorită operării automatizate (prin convertizoare de frecvanță) a motoarelor, care pun în funcțiune pompele hidraulice.

La momentul actual, în cadrul Proiectului se desfășoară lucrări de reabilitare a altor trei Stații de Pompare importante, care urmează a fi date curând în exploatare.

img_7360

img_4618 img_4586 img_4607 img_4592img_4716 img_4727 img_7373 img_7340 img_7371

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
5p9.ru