23 aprilie 2018
Campania de comunicare și informare ”ÎNCĂLZIREA CENTRALIZATĂ AUTONOMĂ”, desfășurată de Termoelectrica S.A., pe parcursul verii, în curțile blocurilor locative din capitală, a fost desemnată cea mai bună inițiativă de comunicare și sensibilizare în domeniul eficienței energetice și energiei regenerabile, în cadrul concursului Moldova Eco Energetică.          
Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.
image_pdfimage_print

TE Book

Societatea pe Actiuni „Termoelectrica” este principalul producator ?i furnizor de energie electrica si termica in or. Chi?inau ?i suburbii acestuia.

Obiectul de activitate al intreprinderii vizeaza:

  • producerea energiei electrice;
  • producerea, transportarea si distributia energiei termice catre consumatori, organizatii ale fondului locativ municipal, institutii de stat, institutii bugetare/social-culturale, agenti economici s.a..

Compania detine un important sistem de instalatii termoenergetice si o experienta in domeniul de termoficare, in care detine intaietatea, fiind singura intreprindere specializata in transportarea centralizata la distanta a energiei termice si a apei calde menajere, destinata consumatorilor din Chisinau si din suburbiile acestuia. Asiguram cu energie termica 7151 de imobile, inclusiv 564 institutii bugetare, 1.679 agenti ecomomici, 303 case particulare. 207.064 apartamente amplasate in 4.560 blocuri locative din municipiu; ?i livram anual consumatorilor circa 1.300 mii Gcal energie termica pentru incalzire si ACM.

Рисунок1

Fig.1: SACET-ul din mun. Chi?inau

„Termoelectrica” S.A. produce energie electrica, livrand in Sistemul Energetic National circa 20% din consumul total de energie electrica al tarii (fara regiunea transnistreana).

De asemenea, intreprinderea are capacitatea de livrare a aburului industrial.

Mai multe pute?i vedea in Filmul documentar:

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.