18 februarie 2019
Termoelectrica racordează clădirea Gării în regim de urgență la sistemul centralizat de termoficare           Banca Mondială își reconfirmă sprijinul în dezvoltarea proiectelor energetice ale Termoelectrica           Termoelectrica S.A. și-a automatizat Serviciul „Call-Center”: mai multe operațiuni la un singur nr. de telefon          
Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.
image_pdfimage_print

TE Book Societatea pe Acţiuni „Termoelectrica” este principalul producător și furnizor de energie electrică şi termică în or. Chișinău și suburbii acestuia. Obiectul de activitate al întreprinderii vizează:

  • producerea energiei electrice
  • producerea, furnizarea şi distribuţia energiei termice către consumatori, organizaţii ale fondului locativ municipal, instituţii de stat, instituţii bugetare/social-culturale, agenţi economici ş.a.

Compania deţine un important sistem de instalaţii termoenergetice şi o experienţă în domeniul de termoficare, în care deţine întâietatea, fiind singura întreprindere specializată în transportarea centralizată la distanţă a energiei termice şi a apei calde menajere, destinată consumatorilor din Chişinău şi din suburbiile acestuia.Asigurăm cu energie termică 7151 de imobile, inclusiv 585 instituţii bugetare, 1.698 agenţi ecomomici, 303 case particulare. 208.472 apartamente amplasate în 4.560 blocuri locative din municipiu; și livrăm anual consumatorilor circa 1.300 mii Gcal energie termică pentru încălzire şi ACM.

Рисунок1

Fig.1: SACET-ul din mun. Chișinău„Termoelectrica” S.A. produce energie electrică, livrând în Sistemul Energetic Naţional circa 20% din consumul total de energie electrică al ţării (fără regiunea transnistreană). De asemenea, întreprinderea are capacitatea de livrare a aburului industrial. Mai multe puteți vedea în Filmul documentar:  

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.

5p9.ru