19 iulie 2019
Lucrări complexe de modernizare la Sursa I           Proiectul de modernizare a Termoelectrica, susținut de Banca Mondială, este un succes care merită continuat           Termoelectrica – lucrări la 90 de metri înălțime, în premieră pentru Republica Moldova           Termoelectrica, premiată cu Medalia de Aur și Zeița Calității al treilea an consecutiv           Veaceslav Eni: Zero defecțiuni – obiectivul de dezvoltare al Termoelectrica           Veaceslav Eni: Toate blocurile fără datorii vor beneficia gratuit de lucrările de mentenanță a instalațiilor de termoficare           Termoelectrica S.A. și-a automatizat Serviciul „Call-Center”: mai multe operațiuni la un singur nr. de telefon          

Publicat: 18.03.2019

416 👁 Views.

IMG004

Directorul general al Termoelectrica S.A. a avut o întrevedere cu potențiali parteneri de dezvoltare ai USAID

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.
image_pdfimage_print

Administrația Termoelectrica a avut o întrevedere cu un grup experți, câștigători ai unui proiect al Agenţiei Statelor Unite pentru Dezvoltare Internaţională (USAID), privind evaluarea posibilităților de producere a energiei în Republica Moldova. Principalele subiecte de discuție au vizat identificarea oportunităților de colaborare privind dezvoltarea potențialului de producere a energiei electrice și termice la Sursele Termoelectrica S.A..

     ”Suntem deschiși pentru noi parteneriate de dezvoltare și depunem tot efortul pentru a deveni competitivi și a atrage cât mai multe investiții, astfel încât să  reușim  să ne îmbunătățim serviciile prestate” a menționat  Veaceslav ENI.

        În cadrul discuțiilor, Veaceslav ENI a remarcat bunele relații de colaborare ale întreprinderii Termoelectrica S.A. cu Banca Mondială, cu sprijinul căreia,  în ultimii ani, în cadrul Proiectului Îmbunătățirea Eficienței SACET,  au fost implementate un șir de pachete de țin de modernizarea și reabilitarea sistemului centralizat de termoficare.

        De cealaltă parte, experții străini au apreciat rezultatele înregistrate de Termoelectrica, într-un timp atât de scurt și au menționat că sunt deschiși  pentru continuarea discuțiilor și identificarea unor proiecte comune de colaborare.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
5p9.ru