5 august 2020
Investiții în îmbunătățirea serviciilor de termoficare pentru cca 60.000 consumatori din sect. Ciocana și Râșcani           Economii și independență față de furnizori obținute din reciclarea conductelor termice           Institutul de Energetică: Proiectele pe care le implementează Termoelectrica sunt în beneficiul consumatorului           Termoelectrica modernizează rețelele termice din com. Ciorescu. Impactul lucrărilor, resimțit de cca 25% dintre consumatori           Noi obiective de colaborare, discutate în cadrul unei ședințe comune dintre Termoelectrica și Moldovagaz           Termoelectrica continuă procesul de modernizare a rețelelor termice și îmbunătățirea serviciilor prestate           Apă caldă non-stop și confort termic pentru Complexul Educațional „Kiril și Metodii”           Realizările înregistrate și direcțiile prioritare de activitate, discutate în cadrul ședinței Adunării Generale a Acționarilor           Termoelectrica își diversifică sursele de energie utilizate, prin producerea energiei termice din biomasă           Termoelectrica a reabilitat, în timp record, un tronson de conducte termice din str. Vlaicu Pârcălab          

Publicat: 18.03.2019

1.041 👁 Views.

IMG004

Directorul general al Termoelectrica S.A. a avut o întrevedere cu potențiali parteneri de dezvoltare ai USAID

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.
image_pdfimage_print

Administrația Termoelectrica a avut o întrevedere cu un grup experți, câștigători ai unui proiect al Agenţiei Statelor Unite pentru Dezvoltare Internaţională (USAID), privind evaluarea posibilităților de producere a energiei în Republica Moldova. Principalele subiecte de discuție au vizat identificarea oportunităților de colaborare privind dezvoltarea potențialului de producere a energiei electrice și termice la Sursele Termoelectrica S.A..

     ”Suntem deschiși pentru noi parteneriate de dezvoltare și depunem tot efortul pentru a deveni competitivi și a atrage cât mai multe investiții, astfel încât să  reușim  să ne îmbunătățim serviciile prestate” a menționat  Veaceslav ENI.

        În cadrul discuțiilor, Veaceslav ENI a remarcat bunele relații de colaborare ale întreprinderii Termoelectrica S.A. cu Banca Mondială, cu sprijinul căreia,  în ultimii ani, în cadrul Proiectului Îmbunătățirea Eficienței SACET,  au fost implementate un șir de pachete de țin de modernizarea și reabilitarea sistemului centralizat de termoficare.

        De cealaltă parte, experții străini au apreciat rezultatele înregistrate de Termoelectrica, într-un timp atât de scurt și au menționat că sunt deschiși  pentru continuarea discuțiilor și identificarea unor proiecte comune de colaborare.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
5p9.ru