25 aprilie 2019
Moldenergy 2019: Termoelectrica prezintă soluții inteligente de termoficare centralizată           Experiența Termoelectrica, împărtășită în cadrul unei conferințe internaționale de la Moscova           Lucrări de reabilitare a conductei termice din bd-ul Grigore Vieru           Termoelectrica racordează clădirea Gării în regim de urgență la sistemul centralizat de termoficare           Banca Mondială își reconfirmă sprijinul în dezvoltarea proiectelor energetice ale Termoelectrica           Termoelectrica S.A. și-a automatizat Serviciul „Call-Center”: mai multe operațiuni la un singur nr. de telefon          

Publicat: 18.03.2019

225 👁 Views.

IMG004

Directorul general al Termoelectrica S.A. a avut o întrevedere cu potențiali parteneri de dezvoltare ai USAID

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.
image_pdfimage_print

Administrația Termoelectrica a avut o întrevedere cu un grup experți, câștigători ai unui proiect al Agenţiei Statelor Unite pentru Dezvoltare Internaţională (USAID), privind evaluarea posibilităților de producere a energiei în Republica Moldova. Principalele subiecte de discuție au vizat identificarea oportunităților de colaborare privind dezvoltarea potențialului de producere a energiei electrice și termice la Sursele Termoelectrica S.A..

     ”Suntem deschiși pentru noi parteneriate de dezvoltare și depunem tot efortul pentru a deveni competitivi și a atrage cât mai multe investiții, astfel încât să  reușim  să ne îmbunătățim serviciile prestate” a menționat  Veaceslav ENI.

        În cadrul discuțiilor, Veaceslav ENI a remarcat bunele relații de colaborare ale întreprinderii Termoelectrica S.A. cu Banca Mondială, cu sprijinul căreia,  în ultimii ani, în cadrul Proiectului Îmbunătățirea Eficienței SACET,  au fost implementate un șir de pachete de țin de modernizarea și reabilitarea sistemului centralizat de termoficare.

        De cealaltă parte, experții străini au apreciat rezultatele înregistrate de Termoelectrica, într-un timp atât de scurt și au menționat că sunt deschiși  pentru continuarea discuțiilor și identificarea unor proiecte comune de colaborare.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
5p9.ru