7 decembrie 2021
Lucrări de modernizare şi de intervenţie. Lista adreselor în deconectare din sect.           Termoelectrica anunță finalizarea mai multor proiecte de modernizare           Consumatorii își pot regla individual consumul de energie termică           Peste 90% din fondul locativ, conectat la încălzire           20 de participanți ai Tombolei „Termoelectrica dăruiește căldură” vor beneficia gratuit de servicii de termoficare în luna decembrie           Termoelectrica a implementat Sistemul de Management Integrat           Beneficiile serviciului online CONTUL MEU pentru consumatorii finali și gestionarii fondului locativ           Metode alternative de plată a facturii și de transmitere a indicilor contorului de la distanță           VIDEO.Termoelectrica - tehnologii de termoficare prietenoase mediului și consumatorilor!           Sistemul centralizat de termoficare – soluția sigură de încălzire pentru fiecare casă          

Publicat: 09.11.2020

1.369 👁 Views.

Fotoram.io (2)

Directorul general Termoelectrica: Conectăm la încălzire toți consumatorii, indiferent dacă au sau nu au datorii

image_pdfimage_print

Termoelectrica conectează la încălzire toți consumatorii, indiferent dacă fondul locativ are sau nu are datorii.

Precizarea a fost făcută de directorul general al Termoelectrica, Veaceslav Eni, în cadrul ședinței săptămânale a serviciilor primăriei Chișinău, de astăzi.

Termoelectrica livrează agent termic pentru încălzire și apă caldă fără întrerupere, tot anul împrejur, chiar și vara. Pentru  ca consumatorii să fie conectați, e necesară o solicitare din partea gestionarului”, a conchis Veaceslav Eni, directorul general Termoelectrica.

Până în prezent, Termoelectrica a conectat la încălzire circa 3900 de obiecte din cele 4400 racordate la sistemul centralizat de termoficare. Acestea sunt:

2829 de blocuri locative;

143 grădinițe;

160 școli;

60 instituții medicale;

63 instituții superioare de învățământ;

205 case particulare;

426 agenți economici.

Neconectate la încălzire rămân 18 blocuri locative, dintre care 13 urmează să fie conectate până la sfârșitul zilei de astăzi, iar alte  5 blocuri urmează să fie conectate pe 11 noiembrie, conform solicitărilor gestionarilor.

Termoelectrica vine cu un apel către gestionarii fondului locativ de a se mobiliza și a solicita conectarea cât mai curând posibil, astfel încât locatarii blocurilor să beneficieze de confort termic în locuințe.

Echipele mobile din teritoriu ale companiei sunt disponibile non-stop pentru a asigura tot suportul necesar privind conectarea imediată la serviciile de termoficare.

5p9.ru