7 decembrie 2021
Lucrări de modernizare şi de intervenţie. Lista adreselor în deconectare din sect.           Termoelectrica anunță finalizarea mai multor proiecte de modernizare           Consumatorii își pot regla individual consumul de energie termică           Peste 90% din fondul locativ, conectat la încălzire           20 de participanți ai Tombolei „Termoelectrica dăruiește căldură” vor beneficia gratuit de servicii de termoficare în luna decembrie           Termoelectrica a implementat Sistemul de Management Integrat           Beneficiile serviciului online CONTUL MEU pentru consumatorii finali și gestionarii fondului locativ           Metode alternative de plată a facturii și de transmitere a indicilor contorului de la distanță           VIDEO.Termoelectrica - tehnologii de termoficare prietenoase mediului și consumatorilor!           Sistemul centralizat de termoficare – soluția sigură de încălzire pentru fiecare casă          

Publicat: 16.12.2020

1.356 👁 Views.

camin

Două cămine pentru elevi din sectorul Buiucani, conectate la apă caldă

image_pdfimage_print

Peste 200 de elevi cazați în două cămine din sectorul Buiucani al capitalei au scăpat de grija dușurilor cu apă rece. Din luna noiembrie, aceștia se bucură de apă caldă non-stop, produsă și livrată instant, atât în blocurile sanitare ale căminelor, cât și la bucătării.

Decizia de a renunța la dispozitivele electrice de încălzire a apei, utilizate anterior, vine din partea administrației căminelor, deoarece acestea nu asigurau instant cu cantitatea necesară de apă caldă toți elevii. Totodată, boilerele generau un consum majorat de energie electrică, iar frecvent provocau căderi de tensiune în rețeaua de alimentare cu energie electrică.


„Am solicitat Direcției Generale Educație, Tineret și Sport să ne reconecteze la rețeaua de apă caldă de la Termoelectrica deoarece boilerele electrice nu asigurau livrarea calitativă de apă caldă. Angajații Termoelectrica într-un timp foarte scurt au efectuat lucrările de conectare la apă caldă”, a declarat Lucia Galinca, pedagog social, responsabilă de administrarea căminului.


La sfârșitul lunii octombrie, Termoelectrica a efectuat lucrările de instalare a unor echipamente moderne (schimbătoare de căldură cu plăci Alfa-Laval ) în punctele de conectare la energie termică ale clădirilor, care asigură prepararea și livrarea apei calde încontinuu.


„Prestarea unor servicii de termoficare de calitate și complete, rămâne prioritatea noastră și în continuare, de aceea, Termoelectrica este mereu deschisă pentru astfel de parteneriate. Datorită modernizărilor efectuate, elevii vor beneficia de apă caldă la costuri mult mai mici față de până acum, când utilizau instalațiile electrice”, precizează Veaceslav Eni, directorul general al Termoelectrica.

5p9.ru