7 decembrie 2021
Lucrări de modernizare şi de intervenţie. Lista adreselor în deconectare din sect.           Termoelectrica anunță finalizarea mai multor proiecte de modernizare           Consumatorii își pot regla individual consumul de energie termică           Peste 90% din fondul locativ, conectat la încălzire           20 de participanți ai Tombolei „Termoelectrica dăruiește căldură” vor beneficia gratuit de servicii de termoficare în luna decembrie           Termoelectrica a implementat Sistemul de Management Integrat           Beneficiile serviciului online CONTUL MEU pentru consumatorii finali și gestionarii fondului locativ           Metode alternative de plată a facturii și de transmitere a indicilor contorului de la distanță           VIDEO.Termoelectrica - tehnologii de termoficare prietenoase mediului și consumatorilor!           Sistemul centralizat de termoficare – soluția sigură de încălzire pentru fiecare casă          

Publicat: 11.06.2021

614 👁 Views.

IMG_0983

Echipa „Generare”, campioană la minifotbal în cadrul Spartachiadei Termoelectrica 2021

image_pdfimage_print

Echipa de minifotbal „Generare” a devenit câștigătoarea locului întâi în cadrul Spartachiadei Termoelectrica 2021.

Învingătorii au jucat cinci meciuri a câte două reprize, cu alte şase echipe (Electricienii, Dezvoltare, Serviciul Comercial, Administrația, SPOM).

La sfârșitul competiției, toți participanții au fost felicitați de către Directorul General al Termoelectrica, Veaceslav ENI, și președintele Comitetului Sindical, Alexandr DREBOT, oferind câștigătorilor diplome și cupe „Spartachiada Termoelectrica 2021”.

Echipele câștigătoare:
Locul I: Generare;
Locul II: Electricienii;
Locul III: Dezvoltare.

Totodată au fost oferite diplome pentru cei mai buni jucători:
Cel mai bun atacant – Cristian Todiraș;
Cel mai bun mijlocaș – Ion Corolevschi;
Cel mai bun portar – Ion Lupașcu;
Cel mai bun apărător- Igor Diaconu.

5p9.ru