19 mai 2019
Planul investițional pentru anul 2019           Identificarea căilor de îmbunătățire a serviciilor de termoficare – o prioritate pentru Termoelectrica           Angajații Termoelectrica S.A. s-au implicat activ în curățenia generală de primăvară           Felicitarea directorului general cu ocazia Sărbătorilor de Paști           Moldenergy 2019: Termoelectrica prezintă soluții inteligente de termoficare centralizată           Termoelectrica racordează clădirea Gării în regim de urgență la sistemul centralizat de termoficare           Banca Mondială își reconfirmă sprijinul în dezvoltarea proiectelor energetice ale Termoelectrica           Termoelectrica S.A. și-a automatizat Serviciul „Call-Center”: mai multe operațiuni la un singur nr. de telefon          

Publicat: 21.12.2018

674 👁 Views.

IMG1

Ei aduc lumina și căldura în casa ta! Spot video dedicat Zilei Energeticianului

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.
image_pdfimage_print

Specialiștii în energetică din toată țara își marchează astăzi, 22 decembrie, ziua profesională. Cu aceasta ocazie, Termoelectrica S.A. – principalul producător de energie electrică şi termică în regim de cogenerare din Republica Moldova a realizat un spot video dedicat în totalitate tuturor celor care zi de zi, în regim non stop, aduc lumină și căldură în casele oamenilor.

Spotul video a fost realizat cap-coadă de către angajații întreprinderii, iar eroii filmulețului sunt, de asemenea, angajații Termoelectrica, surprinși în activitățile lor cotidiene: la locul de muncă, dar și în sânul familiei, redând atmosfera sărbătorilor de iarnă.

Prin acest filmuleț, Termoelectrica S.A arată meseria de energetician dintr-o altă perspectivă, cea a profesionaliștilor dedicați în totalitate meseriei lor, care, totodată, sunt oameni obișnuiți, cu griji și nevoi cotidiene, cu familii care îi așteaptă acasă.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
5p9.ru