21 martie 2019
Directorul general al Termoelectrica S.A. a avut o întrevedere cu potențiali parteneri de dezvoltare ai USAID           Locatarii decid când își  conectează/ deconectează căldura în bloc           Termoelectrica racordează clădirea Gării în regim de urgență la sistemul centralizat de termoficare           Banca Mondială își reconfirmă sprijinul în dezvoltarea proiectelor energetice ale Termoelectrica           Termoelectrica S.A. și-a automatizat Serviciul „Call-Center”: mai multe operațiuni la un singur nr. de telefon          

Publicat: 15.02.2018

2.329 👁 Views.

28169898_1964288756931841_667798958_o

Experții Băncii Mondiale, apreciază implementarea cu succes a Proiectului îmbunătățirea Eficienței SACET

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.
image_pdfimage_print

Termoelectrica S.A. a fost gazda unui grup de experți ai Băncii Mondiale, care se află într-o vizită oficială în Republica Moldova. În cadrul întrevederilor, delegația s-a arătat plăcut impresionată de reușitele implementării cu succes, ba chiar în timp record, a Proiectului Îmbunătățirea Eficienței SACET.

Potrivit lor, Termoelectrica S.A. este un exemplu de succes, inclusiv la capitolul implementării Proiectelor de dezvoltare, întrucât chiar dacă, conform planificărilor inițiale, perioada de derulare a Proiectului a fost preconizată până în anul 2020, Termoelectrica S.A. va reuși finalizarea cu succes până la sfârșitul anului curent, adică cu doi ani mai devreme.

În context, directorul general Termoelectrica S.A. a menționat că toate aceste proiecte de dezvoltare au o importanță esențială pentru eficiența activității operaționale a companiei, dar și pentru îmbunătățirea calității finale a produsului livrat consumatorilor.

Toate lucrările făcute în cadrul Proiectului, începând de la modernizarea stațiilor de pompare, reabilitarea celor mai avariate porțiuni de rețele termice, instalarea Punctelor termice individuale etc. au o importanță vitală pentru sistemul centralizat de termoficare al capitalei, în contextul în care investiții și modernizări în tot ce înseamnă Sistemul de Alimentare Centralizată cu Energie Termică nu au fost făcute în ultimii 30 de ani”, a menționat Veaceslav ENI.

Totodată, directorul general Termoelectrica S.A. a mulțumit atât Băncii Mondiale, Guvernului Republicii Moldova, cât și partenerilor de dezvoltare pentru susținerea acordată în implementarea Proiectului Îmbunătățirea Eficienței SACET și a tuturor inițiativelor de dezvoltare ale companiei.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
5p9.ru