5 august 2020
Investiții în îmbunătățirea serviciilor de termoficare pentru cca 60.000 consumatori din sect. Ciocana și Râșcani           Economii și independență față de furnizori obținute din reciclarea conductelor termice           Institutul de Energetică: Proiectele pe care le implementează Termoelectrica sunt în beneficiul consumatorului           Termoelectrica modernizează rețelele termice din com. Ciorescu. Impactul lucrărilor, resimțit de cca 25% dintre consumatori           Noi obiective de colaborare, discutate în cadrul unei ședințe comune dintre Termoelectrica și Moldovagaz           Termoelectrica continuă procesul de modernizare a rețelelor termice și îmbunătățirea serviciilor prestate           Apă caldă non-stop și confort termic pentru Complexul Educațional „Kiril și Metodii”           Realizările înregistrate și direcțiile prioritare de activitate, discutate în cadrul ședinței Adunării Generale a Acționarilor           Termoelectrica își diversifică sursele de energie utilizate, prin producerea energiei termice din biomasă           Termoelectrica a reabilitat, în timp record, un tronson de conducte termice din str. Vlaicu Pârcălab          

Publicat: 05.05.2017

1.839 👁 Views.

IMG_4120

Experții Băncii Mondiale, într-o vizită de lucru pe șantierul Lotului C 1.6

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.
image_pdfimage_print

O echipă de experți ai Băncii Mondiale însoțită de directorul general al Termoelectrica S.A., Veaceslav Eni, și alți membri ai echipelor au efectuat o vizită de lucru pe șantierul Lotului C 1.6, în cadrul căruia  se  desfășoară lucrări de modernizare a sistemului de termoficare cu instalarea Punctelor Termice Individuale în circa 200 de clădiri din mun. Chișinău,  dintre care 17 vor beneficia și de distribuție pe orizontală.

Primul obiectiv vizitat cuprinde Universitatea Pedagogică de Stat ”Ion Creangă”, unde, la moment, se desfășoară lucrări importante de  înlocuire a rețelelor termice aferente exterioare cu țevi moderne preizolate. Totodată, în  cadrul acestor lucrări, Universitatea va beneficia de Puncte Termice Individuale.

Vizita a continuat în două blocuri locative din str. Calea Ieșilor, unde  se desfășoară lucrări  de modernizare a sistemului centralizat de termoficare prin instalarea PTI-ului și a distribuției pe orizontală.

În cadrul vizitei, directorul general al Termoelectrica S.A., Veaceslav Eni, a reiterat importanța acestor modernizări. ”Datorită acestor lucrări, vor fi reduse pierderile de agent termic, iar prin instalarea Punctelor Termice Individuale, locatarii vor beneficia de apă caldă non-stop, la temperatura setată, întrucât prin intermediul instalației moderne, apa caldă este preparată nemijlocit în subsolul clădirii”, a menționat Veaceslav Eni.

Pe parcursul vizitei au fost discutate progresele şi etapele următoare ale implementării Proiectului. Atât reprezentantul Băncii Mondiale – Moldova, Sandu Ghidirim, cât și Cezar Niculescu (senior expert pe probleme de mediu),  din partea Băncii Mondiale, au reiterat importanţa reformelor iniţiate în cadrul Proiectului pentru Îmbunătăţirea Eficienţei SACET, în contextul în care alimentarea centralizată cu energie termică este cea mai modernă şi eficientă modalitate de livrare a agent termic pentru consumator.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
5p9.ru