28 septembrie 2020
Termoelectrica racordează la încălzire centralizată un bloc chirurgical modern al Institutului Oncologic, prin sistemul de ventilare           Termoelectrica prelungește campania „ Achiți iarna, fii răsplătit vara”           Termoelectrica își premiază consumatorii în cadrul Tombolei anuale „Termoelectrica dăruiește căldură”!           Tombola „Termoelectrica dăruiește căldură” revine într-un format nou! Mai multe premii, mai multe șanse de câștig!           Invitație de presă. Conferinţă de lansare a Tombolei „Termoelectrica dăruiește căldură”, ediția a 4-a           Termoelectrica, exemplu de bune practici prezentat în cadrul proiectului European „Convenția Primarilor pentru Energie și Climă- Est”           La mulți ani, Republica Moldova! Video           Termoelectrica modernizează rețelele termice din str. Albișoara           Termoelectrica, premiată al patrulea an consecutiv la Gala Businessului Moldovenesc           Termoelectrica reabilitează un tronson de rețea termică primară. Este posibilă scăderea parametrilor agentului termic          

Publicat: 15.11.2017

2.755 👁 Views.

anunt

În atenția locatarilor. Recomandările de utilizare a sistemului ingineresc de încălzire din bloc

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.
image_pdfimage_print

Sistemul centralizat de termoficare este cea mai ieftină, sigură și eficientă metodă de încălzire a locuinței și preparare a  apei calde. Însă nerespectarea unor reguli simple de către consumatori poate duce la perturbarea funcționării întregului sistem de încălzire ingineresc din bloc, dar și la deteriorarea echipamentelor instalate în subsolul blocului. Pentru a evita astfel de situații, Termoelectrica recomandă locatarilor să respecte următoarele reguli:

  • Nu încercați individual să conectați/deconectați blocul de la căldură și apa caldă!
  • Nu interveniți în reglarea agentului termic de la branșamentul blocului (elevator sau Punct Termic Individual (PTI))! Dacă sunteți nemulțumiți de calitatea serviciilor de termoficare (este prea frig, sau prea cald în locuință) solicitați reglarea agentului termic de la Gestionarul fondului locativ;
  • Nu interveniți în setările de activitate ale Punctul Termic Individual! Mentenanța PTI-ului se află în responsabilitatea specialiștilor Termoelectrica S.A.! Dacă nu aveți căldură în calorifere, nu scoateți în exces aerul din calorifere și nici agentul termic,  pentru că funcționarea PTI-ului poate fi blocată! Semnalați despre problema tehnică cu care vă confruntați specialiștii Gestionarului fondului locativ și furnizorul de energie termică;
  • Nu încercați să sustrageți agent termic din calorifere, intervențiile de acest gen vor provoca blocarea funcționalității PTI-ului, respectiv, tot blocul riscă să rămână fără energie termică.
  • Nu modificați sistemul ingineresc de alimentare cu căldură și apă caldă din interiorul blocului! Se interzice instalarea caloriferelor de alte dimensiuni decât cele prevăzute de proiectul tehnic al locuinței, precum și celor care nu corespund normelor (se recomandă  montarea caloriferelor cu presiunea nominală  ≥ 8-10 bar). Cereți sfatul Gestionarului blocului atunci când intenționați să  înlocuiți caloriferele vechi cu altele noi.
  • În cazul în care depistați o scurgere de agent termic, avarii sau alte probele de ordin tehnic, luați legătura cu specialiștii Termoelectrica S.A. , prin intermediul aplicației Viber, la numărul de telefon 069-444-144.

Raportați problemele ce țin de calitatea serviciilor de termoficare și livrare a apei calde menajere, persoanelor responsabile de rețelele inginerești din cadrul ÎMGFL-ului. Datele de contact le găsiți pe site-ul www.termoelectrica.md,  categoria ”Pentru consumatori”, rubrica ”Contacte ÎMGFL”.

Totodată, Serviciul Dispecerat General vă stă la dispoziție 24/24 ore pentru a semnala problemele tehnice legate de furnizarea apei calde și căldurii, la numărul de telefon: 022-441-138.

 

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
5p9.ru