9 august 2020
Veaceslav Eni s-a întâlnit cu Gary Davies, Însărcinat cu afaceri a.i. și Consul al Ambasadei Britanice           Investiții în îmbunătățirea serviciilor de termoficare pentru cca 60.000 consumatori din sect. Ciocana și Râșcani           Economii și independență față de furnizori obținute din reciclarea conductelor termice           Institutul de Energetică: Proiectele pe care le implementează Termoelectrica sunt în beneficiul consumatorului           Termoelectrica modernizează rețelele termice din com. Ciorescu. Impactul lucrărilor, resimțit de cca 25% dintre consumatori           Noi obiective de colaborare, discutate în cadrul unei ședințe comune dintre Termoelectrica și Moldovagaz           Termoelectrica continuă procesul de modernizare a rețelelor termice și îmbunătățirea serviciilor prestate           Apă caldă non-stop și confort termic pentru Complexul Educațional „Kiril și Metodii”           Realizările înregistrate și direcțiile prioritare de activitate, discutate în cadrul ședinței Adunării Generale a Acționarilor           Termoelectrica își diversifică sursele de energie utilizate, prin producerea energiei termice din biomasă          

Publicat: 28.01.2020

727 👁 Views.

IMG_0837

Inaugurarea Centrului Comercial de deservire și relații cu consumatorii Termoelectrica S.A.

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.
image_pdfimage_print

Stimați reprezentanți ai mass-media,

Termoelectrica S.A. vă invită la evenimentul de inaugurare a Centrului Comercial de deservire și relații cu consumatorii al întreprinderii, care a fost modernizat și va funcționa conform principiului ghișeului unic, unde mai multe servicii vor putea fi prestate la un singur operator.

Mai multe informații privind funcționalitatea Centrului veți afla la evenimentul de lansare, care va avea loc miercuri, 29 ianuarie, ora 11.30, cu participarea Directorul General al Agenției Proprietății Publice, Mihail RUSU, Banca Mondiala, directorul general Termoelectrica S.A., Veaceslav ENI, administratori de bloc și consumatori.

Vă rugăm să confirmați participarea la nr. tel: 022 – 839 – 504 sau la adresa de e-mail: info@termoelectrica.md.
Vă așteptăm!

 

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
5p9.ru