19 iulie 2019
Lucrări complexe de modernizare la Sursa I           Proiectul de modernizare a Termoelectrica, susținut de Banca Mondială, este un succes care merită continuat           Termoelectrica – lucrări la 90 de metri înălțime, în premieră pentru Republica Moldova           Termoelectrica, premiată cu Medalia de Aur și Zeița Calității al treilea an consecutiv           Veaceslav Eni: Zero defecțiuni – obiectivul de dezvoltare al Termoelectrica           Veaceslav Eni: Toate blocurile fără datorii vor beneficia gratuit de lucrările de mentenanță a instalațiilor de termoficare           Termoelectrica S.A. și-a automatizat Serviciul „Call-Center”: mai multe operațiuni la un singur nr. de telefon          

Publicat: 23.04.2018

1.238 👁 Views.

Dlegatie 2

Inginerii români, impresionați de modernizările implementate de Termoelectrica S.A.

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.
image_pdfimage_print

Modernizările implementate de către Termoelectrica S.A. în Sistemul de Alimentare Centralizată cu Energie Termică (SACET) sunt un exemplu pentru multe orașe de peste Prut. De această părere sunt reprezentanții Asociației Inginerilor de Instalații din România, care au efectuat o vizită de studiu, joi, 19 aprilie, la mai multe obiecte și instalații ce aparțin întreprinderii Termoelectrica S.A..

Pentru început, delegația română, formată din ingineri din domeniul instalațiilor de încălzire, climatizare, electrice și gaze, care activează în învățământ, cercetare și proiectare, a vizitat primul bloc  locativ  din mun. Chișinău care și-a modernizat infrastructura de livrare a energiei termice din bloc, prin instalarea distribuției pe orizontală, cu Punct Termic Individual la subsolul blocului. Aceștia s-au convins cu proprii ochi de beneficiile modernizărilor implementate cu succes de locatarii acestui bloc în parteneriat cu Termoelectrica S.A..

Alte două obiecte vizitate sunt Stația de Pompare Nr.1, construită din temelie și Stația de Pompare Nr.8, modernizată începând de la echipamentele tehnice (pompe, motoare, rețele termice, convertizoare de frecvență, întrerupătoare, transformatoare, echipament de comandă și automatizare) precum și amenajarea spațiului – lucrări efectuate în cadrul Proiectului de Îmbunătățire a Eficienței SACET, finanțat printr-un împrumut de la BIRD.

În cadrul vizitei, cei prezenți au apreciat rezultatele lucrărilor de modernizare, care, într-un final, au contribuit considerabil la îmbunătățirea eficienței sistemului centralizat de termoficare, astfel încât locuitorii mun. Chișinău să aibă parte de servicii mult mai calitative.

Vizita de studiu la Termoelectrica S.A. face parte din cadrul programului Conferinței Internaționale  ”Energie, Eficiență,  Ecologie și Educație”, la care a participat cu o prezentare și o echipă  formată din specialiștii Termoelectrica S.A.. Evenimentul a fost organizat în perioada 19-20 aprilie, de către Asociația Inginerilor de Instalații din Republica Moldova.

IMG_4769

IMG_4797

IMG_4790

IMG_4844

IMG_4874

IMG_4894

IMG_4913

delegatie 1

IMG_4787

IMG_4782

 

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
5p9.ru