16 octombrie 2018
VIDEO. Termoelectrica S.A. a oferit trei abonamente gratuite la încălzire. Cine sunt câștigătorii           Sursa I, pusă în funcțiune           Tronsonul de rețea termică din str. M. Viteazul, modernizat. Urmează conectarea consumatorilor la conductele reabilitate           VIDEO: Sursa I, ultimele pregătiri pentru sezonul rece           Pregătirea Sursei I pentru sezonul rece, pe ultima sută de metri           TOMBOLA Termoelectrica dăruiește căldură, la a II-a ediție: 3 abonamente gratuite la încălzire. Detalii despre concurs           Lucrările de pregătire a blocurilor pentru sezonul rece necesită a fi finalizate până la sfârșitul lunii septembrie           Termoelectrica S.A. și-a automatizat Serviciul „Call-Center”: mai multe operațiuni la un singur nr. de telefon          

Publicat: 23.04.2018

612 👁 Views.

Dlegatie 2

Inginerii români, impresionați de modernizările implementate de Termoelectrica S.A.

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.
image_pdfimage_print

Modernizările implementate de către Termoelectrica S.A. în Sistemul de Alimentare Centralizată cu Energie Termică (SACET) sunt un exemplu pentru multe orașe de peste Prut. De această părere sunt reprezentanții Asociației Inginerilor de Instalații din România, care au efectuat o vizită de studiu, joi, 19 aprilie, la mai multe obiecte și instalații ce aparțin întreprinderii Termoelectrica S.A..

Pentru început, delegația română, formată din ingineri din domeniul instalațiilor de încălzire, climatizare, electrice și gaze, care activează în învățământ, cercetare și proiectare, a vizitat primul bloc  locativ  din mun. Chișinău care și-a modernizat infrastructura de livrare a energiei termice din bloc, prin instalarea distribuției pe orizontală, cu Punct Termic Individual la subsolul blocului. Aceștia s-au convins cu proprii ochi de beneficiile modernizărilor implementate cu succes de locatarii acestui bloc în parteneriat cu Termoelectrica S.A..

Alte două obiecte vizitate sunt Stația de Pompare Nr.1, construită din temelie și Stația de Pompare Nr.8, modernizată începând de la echipamentele tehnice (pompe, motoare, rețele termice, convertizoare de frecvență, întrerupătoare, transformatoare, echipament de comandă și automatizare) precum și amenajarea spațiului – lucrări efectuate în cadrul Proiectului de Îmbunătățire a Eficienței SACET, finanțat printr-un împrumut de la BIRD.

În cadrul vizitei, cei prezenți au apreciat rezultatele lucrărilor de modernizare, care, într-un final, au contribuit considerabil la îmbunătățirea eficienței sistemului centralizat de termoficare, astfel încât locuitorii mun. Chișinău să aibă parte de servicii mult mai calitative.

Vizita de studiu la Termoelectrica S.A. face parte din cadrul programului Conferinței Internaționale  ”Energie, Eficiență,  Ecologie și Educație”, la care a participat cu o prezentare și o echipă  formată din specialiștii Termoelectrica S.A.. Evenimentul a fost organizat în perioada 19-20 aprilie, de către Asociația Inginerilor de Instalații din Republica Moldova.

IMG_4769

IMG_4797

IMG_4790

IMG_4844

IMG_4874

IMG_4894

IMG_4913

delegatie 1

IMG_4787

IMG_4782

 

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
5p9.ru