16 octombrie 2018
Sursa I, pusă în funcțiune           Tronsonul de rețea termică din str. M. Viteazul, modernizat. Urmează conectarea consumatorilor la conductele reabilitate           VIDEO: Sursa I, ultimele pregătiri pentru sezonul rece           Pregătirea Sursei I pentru sezonul rece, pe ultima sută de metri           TOMBOLA Termoelectrica dăruiește căldură, la a II-a ediție: 3 abonamente gratuite la încălzire. Detalii despre concurs           Lucrările de pregătire a blocurilor pentru sezonul rece necesită a fi finalizate până la sfârșitul lunii septembrie           Termoelectrica S.A. și-a automatizat Serviciul „Call-Center”: mai multe operațiuni la un singur nr. de telefon          

Publicat: 25.05.2018

533 👁 Views.

Concurs riscani

Internauții au votat: Termoelectrica va amenaja parcul Râșcani din str. Braniștii

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.
image_pdfimage_print

Parcul Râșcani din str. Braniștii, sect. Râșcani, a devenit locația câștigătoare în cadrul concursului ”Termoelectrica amenajează un spațiu public”. Astfel, întreprinderea urmează să efectueze gratuit lucrările de amenajare cu bănci, urne și minibiblioteci stradale, confecționate chiar de către angajații întreprinderii, din țevi și alte materiale reciclate.

În cadrul concursului au fost înscrise circa 40 de propuneri de locații, dintre care 35 au fost selectate (cele cu adresele indicate) și supuse votului public desfășurat pe pagina oficială de Facebook a Termoelectrica S.A.. Parcul Râșcani din str. Braniștii a devenit câștigător după ce a fost propus în concurs de către mai mulți locuitori ai sec. Râșcani și a fost susținut cu cele mai multe voturi.

Concursul a fost public și transparent, consumatorii noștri având posibilitatea singuri să decidă ce spațiu public vom amenaja. Este o activitate pe care o dedicăm marcării a trei ani de activitate a întreprinderii, prin urmare, vom depune tot efortul ca până la data de 16 iunie, atunci când Termoelectrica împlinește 3 ani de la fondare, lucrările să fie finalizate”, a adăugat directorul general al Termoelectrica S.A., Veaceslav ENI.

Echipa implicată în amenajarea parcului urmează să definească tipurile de lucrări ce necesită a fi efectuate, numărul necesar de bănci, urne și minibiblioteci, care urmează să fie instalate. Lucrările de amenajare urmează a fi efectuate de către angajații Termoelectrica, iar investițiile financiare vor fi suportate de către Termoelectrica, cu susținerea partenerilor de dezvoltare.

Inaugurarea parcului va avea loc sâmbătă, 16 iunie, ora 10:00. La eveniment sunt invitați toți doritorii, în special locuitorii sect. Râșcani care au susținut inițiativa și au votat pentru amenajarea acestui spațiu public, dar și reprezentanții mass-media.

                                                     Faceți click pe imagine pentru o mai bună vizualizare

Sondaj final

 

 

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
5p9.ru