20 iunie 2019
Termoelectrica – lucrări la 90 de metri înălțime, în premieră pentru Republica Moldova           Termoelectrica va elimina un punct vulnerabil în infrastructura din sect. Buiucani           Modernizăm rețele termice fără să deconectăm alimentarea cu apă caldă           7 școli, 6 grădinițe, 5 instituții medicale și peste 100 de blocuri de locuit din sect. Centru sunt în obiectivul deciziei investiționale a Termoelectrica           O grădiniță de copii și două blocuri sunt beneficiarii unei acțiuni de modernizare demarată de Termoelectrica în sect. Râșcani           La mulți ani, dragi copii!           Termoelectrica, premiată cu Medalia de Aur și Zeița Calității al treilea an consecutiv           Veaceslav Eni: Zero defecțiuni – obiectivul de dezvoltare al Termoelectrica           Servicii de termoficare mai calitative pentru locuitorii a 40 de blocuri din sect. Râșcani           Veaceslav Eni: Toate blocurile fără datorii vor beneficia gratuit de lucrările de mentenanță a instalațiilor de termoficare          

Publicat: 25.05.2018

1.059 👁 Views.

Concurs riscani

Internauții au votat: Termoelectrica va amenaja parcul Râșcani din str. Braniștii

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.
image_pdfimage_print

Parcul Râșcani din str. Braniștii, sect. Râșcani, a devenit locația câștigătoare în cadrul concursului ”Termoelectrica amenajează un spațiu public”. Astfel, întreprinderea urmează să efectueze gratuit lucrările de amenajare cu bănci, urne și minibiblioteci stradale, confecționate chiar de către angajații întreprinderii, din țevi și alte materiale reciclate.

În cadrul concursului au fost înscrise circa 40 de propuneri de locații, dintre care 35 au fost selectate (cele cu adresele indicate) și supuse votului public desfășurat pe pagina oficială de Facebook a Termoelectrica S.A.. Parcul Râșcani din str. Braniștii a devenit câștigător după ce a fost propus în concurs de către mai mulți locuitori ai sec. Râșcani și a fost susținut cu cele mai multe voturi.

Concursul a fost public și transparent, consumatorii noștri având posibilitatea singuri să decidă ce spațiu public vom amenaja. Este o activitate pe care o dedicăm marcării a trei ani de activitate a întreprinderii, prin urmare, vom depune tot efortul ca până la data de 16 iunie, atunci când Termoelectrica împlinește 3 ani de la fondare, lucrările să fie finalizate”, a adăugat directorul general al Termoelectrica S.A., Veaceslav ENI.

Echipa implicată în amenajarea parcului urmează să definească tipurile de lucrări ce necesită a fi efectuate, numărul necesar de bănci, urne și minibiblioteci, care urmează să fie instalate. Lucrările de amenajare urmează a fi efectuate de către angajații Termoelectrica, iar investițiile financiare vor fi suportate de către Termoelectrica, cu susținerea partenerilor de dezvoltare.

Inaugurarea parcului va avea loc sâmbătă, 16 iunie, ora 10:00. La eveniment sunt invitați toți doritorii, în special locuitorii sect. Râșcani care au susținut inițiativa și au votat pentru amenajarea acestui spațiu public, dar și reprezentanții mass-media.

                                                     Faceți click pe imagine pentru o mai bună vizualizare

Sondaj final

 

 

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
5p9.ru