21 octombrie 2021
Lucrări de modernizare şi de intervenţie. Lista adreselor în deconectare din sectorul Botanica           20 de participanți ai Tombolei „Termoelectrica dăruiește căldură” vor beneficia gratuit de servicii de termoficare în luna decembrie           Termoelectrica a implementat Sistemul de Management Integrat           Beneficiile serviciului online CONTUL MEU pentru consumatorii finali și gestionarii fondului locativ           Metode alternative de plată a facturii și de transmitere a indicilor contorului de la distanță           VIDEO.Termoelectrica - tehnologii de termoficare prietenoase mediului și consumatorilor!           Sistemul centralizat de termoficare – soluția sigură de încălzire pentru fiecare casă          

Publicat: 16.09.2021

1.418 👁 Views.

IMG_1187 2

Intervenția Termoelectrica din sect. Ciocana

image_pdfimage_print

Termoelectrica S.A. efectuează lucrări de reparație capitală a cca 1000 metri de conducte termice, DN 800 mm din regiunea străzilor Meșterul Manole și Alecu Russo.

Efectuarea acestor modernizări va permite îmbunătățirea serviciilor de termoficare pentru cca 75.000 consumatori din sectoarele Ciocana și Râșcani și reducerea pierderilor de energie termică din rețea.

În contextul acestei lucrări complexe suntem nevoiți să intervenim pe o porțiune din Aleea Mircea cel Bătrân. Termenul de executare a lucrării: 16-30 septembrie 2021.

Potrivit Directorului General al Termoelectrica, Veaceslav ENI, durata de exploatare a conductelor termice din această regiune este depășită considerabil, acestea datând din anul 1979, iar în ultimii cinci ani, pe porțiunea ce traversează Aleea Mircea cel Bătrân au fost înregistrate 4 avarii majore, care s-au soldat cu deconectări în plin sezon de termoficare. Pentru a evita astfel de situații neplăcute,  este necesară schimbarea întregului tronson termic.

Intervenția va fi efectuată cu un grad înalt de profesionalism, iar zona de lucru va fi restabilită calitativ în termenii indicați. Pentru a nu admite suspendarea traficului rutier din regiune, cea mai mare parte a lucrărilor vor fi efectuate sub carosabil, în canalele subterane.

Ne cerem scuze pentru disconfortul creat!

Modernizarea dată face parte din planul de investiții al Termoelectrica pentru anul 2021, aprobat de ANRE.

5p9.ru